75 55 50 00

Du er her:

Bodø i vinden

articleimage

Bodø i Vindens hovedoppdrag er å synliggjøre Bodø og regionen som et attraktivt bo- og arbeidssted.

Bodø i Vindens hovedoppdrag er å synliggjøre Bodø og regionen som et attraktivt bo- og arbeidssted.

Prosjektet er et stort samarbeidsprosjekt mellom Bodø Kommune og en rekke eksterne aktører.

Det skjer utrolig mye i Bodø og regionen; store byggeprosjekter som utvikler løsninger for fremtiden, satsingen på å lage en smartere og grønnere by, innovasjoner og forskning, samt store kultur- og idrettsarrangementer, for å nevne noe.

Bodø er kåret til Norges mest attraktive by i 2016. Vi har verdens 6.vakreste bibliotek. Hele regionen har fantastiske omgivelser og spennende muligheter for store og små.  Og når Bodø bygger ny flyplass vil det åpne seg nye utviklingsmuligheter for samfunnet, for bedrifter og grundere, og for privatpersoner. Vi er rett og slett både offensive, stolte og optimistiske.

Dette skal Bodø i Vinden formidle til både egne innbyggere og til eksterne målgrupper. Målet er å få flere stolte ambassadører og flere innbyggere i Bodø og regionen.

Gjennom kanalene www.bodo.no, Facebook og Instagram jobber vi kontinuerlig med å vise frem spennende bedrifter og jobbmuligheter. Vi viser også hvor godt, trygt og enkelt det er å leve her.

I tillegg til å formidle dette på Bodø i Vindens egne kanaler, jobber vi for at flere av regionens spennende bedrifter/arbeidsplasser skal bli godt synlige på nett. Gjennom kursserien #smartpånett som arrangeres sammen med Visit Bodø gir vi faglig påfyll som er med på å løfte vår totale synlighet.

Partneraktørene får i tillegg ekstra påfyll, inspirasjon og bistand gjennom sitt engasjement inn i prosjektet.

Lurer du på noe om prosjektet? Ta kontakt med prosjektleder Therese Eliassen 924 30 229.