• Nytt rådhus

Kunstutvalget har valgt to vinnere

Nå er det klart hvem som skal gjennomføre kunstoppdraget i rådhuset.

• First lego League-laget Septem med ungdommer fra Bodø og Steigen.

Gir 20.000 kroner til Septem

Formannskapet i Bodø kommune har besluttet å støtte Septem – Salten-laget som skal til verdensfinalen i First Lego League – med 20.000 kroner.

• signering av avtale.

Signerte samarbeidsavtale om smartere transport

- Dette er viktig for Bodø, sier ordfører Ida Pinnerød.

• Logo IRIS

Ny forskrift for renovasjon i Bodø kommune

En ny forskrift erstatter den eksisterende, som ble utformet etter at Iris ble satt i drift i januar 1994.

• logo

Solid overskudd for kommunen

Bodø kommunes regnskap for 2017 viser et overskudd på 121,2 millioner kroner.

• Stein Haugen

Ny løypeinndeling i Bodømarka

- Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne bruke løypene i Bodømarka, sommer som vinter, såfremt de opptrer hensynsfullt.

• Planlagt nytt fortau på Hunstadringens østside.

Bypakke Bodø – kommunal del

STATUS | Også i 2018 vil det pågå flere anlegg fordelt over hele byen. Det bygges flere fortau, busstraséer og busstopper. Flere av anleggene vil kunne tas i bruk i løpet av året.

• Fotokonkurranse

Inviterer til fotokonkurranse

Bodø kommune setter i gang en fotokonkurranse for å finne det rette bildet til den nye kommuneplanens samfunnsdel. Send inn ditt beste bilde!

• Tilskuddsportalen

- Dette er et godt folkehelsetiltak

Bodø kommune gjør et krafttak for at lag og foreninger skal få lettere tilgang til økonomiske tilskudd. Folkehelsekoordinatoren håper på stor aktivitet.

• Semianr

Innholdsrikt innovasjonsseminar

Tirsdag morgen var det invitert til seminar om innovasjon, i regi av Bodø kommune.

• Tverrfaglig fagdag CFS/ME i Bodø

I regi av Nasjonalt kompetansesenter og Helgeland sykehus inviterer Bodø Kommune til fagdag 22.mars 2018.

Pårørendeskolen i Bodø

Kurstilbud for pårørende til personer med demens

• Innovasjonsutvalget.

Inviterer til seminar om innovasjon

Bodø kommune inviterer til seminar for å sette fokus på økt innovasjonskraft i Bodø.

• Bratten

Nytt tilbud på Bratten

Bratten aktivitetspark inviterer til Åpen møteplass - tirsdager og torsdager.

• bluesmothers_thumb

Starter opp Blues Mothers

Denne våren starter kommunen opp tilbudet Blues Mothers - en mestringsgruppe for deg som har det litt vanskelig etter fødselen.

• Nye Bodø Rådhus

- Kommune-Norge må se til Bodø

- Bodø viser vei i Kommune-Norge og kan være et fyrtårn i Norden i kampen mot arbeidslivs-kriminalitet.

• The Shelter

Gjev pris til kortfilmen «Det trygge huset»

Den animerte kortfilmen «Det trygge huset» («The Shelter») vant ECFA Doc Award 2018 - som fjorårets aller beste europeiske dokumentarfilm for barn.

• Bodøsjøen skole

Elevenes ideer til framtidas Bodø ble forestilling

Denne uka har elevene ved Bodøsjøen skole vist fram sin utgave av framtidas Bodø – med ny flyplass og status som verdens smarteste by.

• Boligdagen

Boligdagen: Setter bolig og eldre på dagsorden

Fredag 16. februar - under Sølvsuperuka - arrangeres en egen temadag om bolig. Boligdagen er gratis og åpen for alle - se hele programmet her!

• Sølvsuperuka 2018

Åpnet Sølvsuperuka 2018

Ordføreren åpnet den fjerde utgaven av Sølvsuperuka - under en flott markering fredag. Nå venter ti dager med mange forskjellige arrangementer.

• signering av avtale

Starter arbeidet med felles Bodø-utredning

- Arbeidet kan ta Bodø viktige steg videre, sier ordfører Ida Pinnerød som leder som styringsgruppa for prosjektet som har fått navnet «Ny by Bodø – smart transport.»

• Eldrerådet vil ha med deg på Sølvsuperuka 2018.

Inviterer til Sølvsuperuka 2018

Ordføreren smeller det hele i gang, deretter venter ti dager med aktiviteter, kultur, marked og fagseminarer. Eldrerådet håper på god deltakelse under årets utgave av Sølvsuperuka.

• Signering av avtale.

- Et unikt og viktig steg videre

Torsdag ble avtalen mellom Avinor, Forsvarsbygg og Bodø kommune signert, og nye milepæler nådd i den omfattende planleggingen og jobben knyttet til ny flyplass og ny bydel i Bodø.

• velferdstekonlogi

«Vi, velferd og teknologi»

Nasjonalt og lokalt snakker mange om velferdsteknologi, men hva er det egentlig og hvorfor må vi i Bodø ha fokus på dette?

• NYBY

Planer for ny flyplass presenteres for bystyret

Avinor, Forsvarsbygg og Bodø kommune inngår avtaler knyttet til ny flyplass i Bodø.

Viser fra 51 til 75 av totalt 467 artikler