• Rolf Kåre Jensen

Kommunen går i pluss med 60 mill. kr

For første gang på mange år går driften av Bodø kommune i pluss.

• Ny by by flyplass

I dag avgjøres Ny by - ny flyplass

Her kan du følge sendingen fra framleggelsen av "Grunnlagsdokument for Nasjonal transportplan 2018 - 2029", fra Kystverket, Statens vegvesen, Jernbaneverket og Avinor AS .

• Kartoversikt

Bypakke Bodø - Utbedring av krysset Junkerveien/Kleivaveien

En belyst fotgjengerovergang og et utvidet fortau skal gjøre det tryggere å krysse Junkerveien.

• Kartoversikt

Bypakke Bodø - Junkerveien

Junkerveien blir bredere og fortauet forlenges fra krysset inn til Vågøynes gård og ned til Thalleveien.

• Hernesveien

Bypakke Bodø - Hernesveien

Forprosjektet for Hernesveien ble igangsatt 15. februar 2016. Anleggsarbeidene skal starte høsten 2016 og vil vare i cirka 2 år.

• Bankgata 2016

Bypakke Bodø - Bankgata

Store deler av Bankgata er nå ferdig - delen inn mot Hålogalandsgata er ventet å stå ferdig i slutten av 2016.

• Byteknikk - Havnepromenade DEL I

• Byteknikk - VA-sanering og fjernvarmesamarbeid

• Byteknikk - Terminalkai sør del I

• Saksbehandlingsgebyr 2016

Det er innført nye saksbehandlingsgebyr for 2016 hos Byteknikk i Bodø kommune

• parkenfestrivalen

Vinner Parkenbillett

Bodø kommune har gjennomført konkurranse på Facebook der premien er en billett til årets Parkenfestival. Her er vinneren.

• is

Her må du passe på om du skal på isen

Siste tids sprengkulde har gjort at mange islagt vann er trygge å ferdes på, men enkelte vann må man passe ekstra på. Her finner du ut hvor det er trygt.

• skøyte

Skøytebanene snart klare

-Den siste tidens kulde har ført til at vi har kunnet islegge flere av byens isbaner, sier Frank Strand ved idrettsseksjonen i Bodø kommune

• Glade barn

Kommunalt nærmiljø-/lekeplasstilskudd

• Åpent Julegartneri

dekorasjon

Byens vakreste julestjerner får du hos Bodø kommunes gartneri. Vi har flotte julestjerner av lokalprodusert kvalitet til en fornuftig pris. Prakteksemplarer i flere størrelser.

• Ordførerbytte i bodø

Ordførerbyttet i bilder

I dagens bystyremøte ble Ida Maria Pinnerød (AP) formelt valgt til Bodø kommune sin nye ordfører. Mens Synne Høyforsslett Bjørbæk (R) ble valgt til varaordfører.

• ordfører og varaordfører

Det nye bystyret

Bodø kommunes nye bystyre ble konstituert i møte torsdag 29. oktober. Her har du oversikten over hele det nye bystyret.

• Underholdniong

Internasjonal uke offisielt åpnet på lørdag

Internasjonal uke ble lørdag offisielt åpnet av varaordfører Allan Ellingsen. Tradisjonen tro skjedde dette i forbindelse med et program i Glasshuset hvor oppmerksomheten rettes mot det internasjonale miljøet i Bodø – i år med presentasjon av aktivitetene ved Bodø voksenopplæring som hovedinnslag.

• informasjon

Informasjonsmøte Bodø 2016

Ønsker du å vite mer om programmet for Bodø 2016? 27.oktober inviterer vi til informasjonsmøte, spesielt for deg som jobber i førstelinje. Vi har ledige plasser så meld deg på til torild.kartfjord@bodo.kommune.no snarest. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.

• Illustrasjonsfoto - turnus

Presentasjon av turnusprosjekt med lange vakter i Lillevollen

Onsdag 14.10.2015, kl. 09.00-12.00 avholdes et seminar hvor hovedfunnene fra prosjektet legges fram. Turnusen med lange vakter i Lillevollen ble etablert som et tjenesteutviklingstiltak i samarbeid med Habiliteringsteamet for voksne ved Nordlandssykehuset i 2008.

• Byteknikk - Fortau Nordlysbuen

Ferdigstilt 2014

• Snorklipping

Togstopp på Tverlandet

Nå er det nye togstoppet på Tverlandet åpnet.

• Ole Hjartøy og Aili Keskitalo

Samarbeidsavtale undertegnes

Førstkommende lørdag skal den nye samarbeidsavtalen mellom Bodø kommune og Sametinget undertegnes.

• Bilde av vannbehandling

Hovedplan Vann 2016-2019

Hovedplan for kommunal vannforsyning i Bodø kommune, gjeldende for perioden 2016-2019, med tilhørende forslag til innstilling ble enstemmig vedtatt av Bystyret den 07.05.2015.

• Jubel for frivilligheten

Frivillighetsplan 2015 - 2018

Frivillighetsplanen er en temaplan som bygger på kommuneplanens samfunnsdel. Formålet med planen er å utvikle og forsterke samhandlingen og koordineringen mellom Bodø kommune og frivilligheten.

Viser fra 251 til 275 av totalt 413 artikler