• Nytt klatrenett på Østbyen skole

Nye lekeapparater til Østbyen skole

Nå er arbeidene i skolegården til Østbyen skole avsluttet og elevene er veldig glade for å ha fått nye lekestativer. Det nye store klatrenettet gjør at mange kan være med samtidig.

• Byteknikk - Nytt lyskryss i krysset Hålogalandsgata x Bankgata

I forbindelse med arbeidene i Bankgata blir krysset Hålogalandsgata x Bankgata renovert med nytt teknisk utstyr og universelt utformede fortausløsninger.

Svartliringen lekeplass ferdig rehabilitert

Offentlige lekearealer skal være trygge, utfordrende og tilpasset barn i forskjellige aldre. Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Svartliringen lekeplass.

• Velferdsteknologi - følgeforskning

Inspirasjonsdag velferdsteknologi - elektroniske pasientrom på nettbrett

Helse- og omsorgsavdelingen (HO) og IKT forvaltning- og utviklingsteam for helse- og omsorgsavdelingen (ForUT), arrangerte 07.11.16 en inspirasjonsdag knyttet til Bodø kommune sin satsing på elektroniske pasientrom (eRom) på nettbrett.

• rådhuset

Rådhuset stengt

Fredag 28. oktober stengte rådhuset i Bodø for oppussing og nybygging. Det vil ta to og ett halvt år før dørene åpner i det nye rådhuset. Her finner du oversikten over hvor Bodø kommunes tjenester og kontorer er lokalisert i byggeperioden.

• Herredshuset

Besøksregistrering på Herredshuset

For å forbedre både servicetilbudet og adgangskontrollen på Herredshuset, går man over på besøkstjenesten onVisit, som håndterer besøksregistreringen for den ubemannede resepsjonen.

• Kjersti Rongved, serviceleder

Problemer med å nå oss på telefon?

Vi har for tiden stor telefontrafikk inn til servicetorget og mange kan oppleve lang ventetid. - Det er flere årsaker til at ventetiden kan bli lenger enn du setter pris på, sier Kjersti Rongved som er serviceleder i kommunen og har ansvaret for servicetorget. Men vi gir gjerne noen gode råd som kan bidra til at du får den hjelpen du trenger.

• Ved å flytte huskestativets beliggenhet nærmere skolegården kunne fallsonen opparbeides med hensyn til universell utforming og tilgjengelighet for alle!

Løpsmark skole har fått nye lekeapparater

Som ledd i Bodø kommunes rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært på Nordsia.

• Byteknikk - Støttemur Framlia

Det etableres en ny støttemur i Framlia på Øvre Hunstad.

• Hagebyen på Tverlandet. Her vil det bli fortau.

Bypakke Bodø - Hagebyen fortau

Bypakke Bodø starter et fortaus-prosjekt for å sikre trygg ferdsel og en tryggere skolevei for barna på Tverlandet.

• Byteknikk – Vannforsyning Nordsida

I løpet av oktober i år vil man starte på siste etappe i utbyggingen. Denne går fra Skaug og frem til Mulstrand. Arbeidene vil pågå frem til årsskiftet 2017/18.

• bra mat

Bra Mat-kurs

10 oktober starter vi opp et Bra Mat-kurs hos oss. Har du lyst til å lære med om bra mat for bedre helse?

• Servicetorget har problemer med sentralbordet

Vi har fått nytt sentralbord og har problemer med oppstarten

Servicetorget har problemer med å ta telefoner som ringer inn på kommunens hovednummer. Dette skyldes at vi har fått nytt sentralbordsystem og alt er ikke på plass enda.

• Furulia lekeplass ble oppgradert 2016

Furulia lekeplass ferdig rehabilitert

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Furulia lekeplass på Tverlandet.

• Åpning NLSH

Nyåpning av Nordlandssykehuset

Helse- og omsorgsminister Bent Høie gratulerte den spreke 89-åringen. Her kan du se video av hele åpningsfesten.

• Åpning e-rom

Nå er vi igang med Lifecare eRom

26. september startet avdeling Langbølgen på Sølvsuper Helse- og velferdssenter opp produksjon på Lifecare eRom (elektronisk pasientrom på nettbrett).

• Oppgradering av uteområde og lekeplassutstyr i Linken barnehage

Oppgradering av uteområde - Linken barnehage

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Linken barnehage i Rønvik.

• Lekeutstyret i Osphaugen barnehage ble rehabilitert i 2016.

Nytt lekeutstyr i Gjæran barnehage avd. Osphaugen

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt ble lekeutstyret ved Osphaugen barnehage rehabilitert.

• Hundeposestasjon ved Furulia på Tverlandet

2016 | 30 hundeposestasjoner på plass!

Nå er total 30 stasjoner på plass ved typiske lufteområder for hunder.

• eRom-kake

Sørgjerdet Bokollektiv er først i Norge med Lifecare eRom

I dag startet Sørgjerdet Bokollektiv opp produksjon på Lifecare eRom (elektronisk pasientrom på nettbrett). Sørgjerdet Bokollektiv er dermed først i Norge til å ta i bruk eRom på bokollektiv.

• Piratskuta i Messiosen barnehage

Nytt lekeutstyr i Gjæran barnehage avd. Messiosen

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt, og til stor glede for barna, meldes lekeområdet i Messiosen barnehage ferdig rehabilitert.

• Byteknikk – Terminalkai sør del II

September 2016 er det planlagt oppstart for omfattende infrastruktur-arbeider ved nye Terminalkai sør ved Jernbanestasjonen.

• Rute 3 ved busstoppet Vollen sykehjem

Bypakke Bodø - Vollveien busstopp

September 2016 er planlagt innflytting på Vollen sykehjem for ansatte som jobber på rådhuset - rute 3 med busstoppet "Vollen sykehjem" blir et fint alternativ til de som ønsker å reise kollektiv.

• bil som taues

Nå taues biler bort

I forbindelse med Arctic Race of Norway er det innført parkeringsforbud i flere gater i Bodø. Nå taues bilene som er feilparkerte bort.

• Foto: Kim Jakobsen / Katucha

Åpningsshow i kveld

Arctic Race of Norway sparkes i gang med lagpresentasjon og Julie Bergan-konsert i Solparken kl. 17.45 i kveld. Her finner du også fullstendig oversikt over aktiviteter under ARN.

Viser fra 251 til 275 av totalt 460 artikler