• parkenfestrivalen

Vinner Parkenbillett

Bodø kommune har gjennomført konkurranse på Facebook der premien er en billett til årets Parkenfestival. Her er vinneren.

• is

Her må du passe på om du skal på isen

Siste tids sprengkulde har gjort at mange islagt vann er trygge å ferdes på, men enkelte vann må man passe ekstra på. Her finner du ut hvor det er trygt.

• skøyte

Skøytebanene snart klare

-Den siste tidens kulde har ført til at vi har kunnet islegge flere av byens isbaner, sier Frank Strand ved idrettsseksjonen i Bodø kommune

• Glade barn

Kommunalt nærmiljø-/lekeplasstilskudd

• Ordførerbytte i bodø

Ordførerbyttet i bilder

I dagens bystyremøte ble Ida Maria Pinnerød (AP) formelt valgt til Bodø kommune sin nye ordfører. Mens Synne Høyforsslett Bjørbæk (R) ble valgt til varaordfører.

• ordfører og varaordfører

Det nye bystyret

Bodø kommunes nye bystyre ble konstituert i møte torsdag 29. oktober. Her har du oversikten over hele det nye bystyret.

• Underholdniong

Internasjonal uke offisielt åpnet på lørdag

Internasjonal uke ble lørdag offisielt åpnet av varaordfører Allan Ellingsen. Tradisjonen tro skjedde dette i forbindelse med et program i Glasshuset hvor oppmerksomheten rettes mot det internasjonale miljøet i Bodø – i år med presentasjon av aktivitetene ved Bodø voksenopplæring som hovedinnslag.

• informasjon

Informasjonsmøte Bodø 2016

Ønsker du å vite mer om programmet for Bodø 2016? 27.oktober inviterer vi til informasjonsmøte, spesielt for deg som jobber i førstelinje. Vi har ledige plasser så meld deg på til torild.kartfjord@bodo.kommune.no snarest. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.

• Illustrasjonsfoto - turnus

Presentasjon av turnusprosjekt med lange vakter i Lillevollen

Onsdag 14.10.2015, kl. 09.00-12.00 avholdes et seminar hvor hovedfunnene fra prosjektet legges fram. Turnusen med lange vakter i Lillevollen ble etablert som et tjenesteutviklingstiltak i samarbeid med Habiliteringsteamet for voksne ved Nordlandssykehuset i 2008.

• Byteknikk - Fortau Nordlysbuen

Ferdigstilt 2014

• Snorklipping

Togstopp på Tverlandet

Nå er det nye togstoppet på Tverlandet åpnet.

• Ole Hjartøy og Aili Keskitalo

Samarbeidsavtale undertegnes

Førstkommende lørdag skal den nye samarbeidsavtalen mellom Bodø kommune og Sametinget undertegnes.

• Bilde av vannbehandling

Hovedplan Vann 2016-2019

Hovedplan for kommunal vannforsyning i Bodø kommune, gjeldende for perioden 2016-2019, med tilhørende forslag til innstilling ble enstemmig vedtatt av Bystyret den 07.05.2015.

• Jubel for frivilligheten

Frivillighetsplan 2015 - 2018

Frivillighetsplanen er en temaplan som bygger på kommuneplanens samfunnsdel. Formålet med planen er å utvikle og forsterke samhandlingen og koordineringen mellom Bodø kommune og frivilligheten.

• Fra boligoverrekkelsen

Snart klart til innflytting i Junkerveien

Det var god stemning da Bodø kommune på høytidelig vis overtok de nye og etterlengtede flyktningboligene

• foto per-inge

Tre menn ble hedret på Veterandagen i Bodø

I forbindelse med at det i år er 75 år siden angrepet på Norge og 70 år siden frigjøringen, har Regjeringen laget en minnemedalje med inskripsjonen «Takk for din innsats 1939 – 45». Dette for å vise at de som gjorde en viktig innsats på sivil side og som faller utenfor kriteriene for tildeling av krigsdekorasjoner, også får den oppmerksomhet og anerkjennelse som de fortjener.

• vann som renner i kommelokk

Åpne sluken –unngå oversvømmelse

Du kan hindre at vannet flommer over. Dette er telefonene du kan ringe ved overvannsfare: Bodø kommune 75 55 50 00 i kontortiden, og Salten Brann 75 55 74 05 utenom kontortid.

• Givær blir evakuert

På grunn av ekstremværet Ole blir alle innbyggerne på Givær, 20 mennesker, evakuert fra øya til Bodø. Det skjer med båtskyss fredag ettermiddag.

• Illustrasjon av nye bodø

Ny by – ny flyplass

Spørsmålet hvor på Bodøhalvøya, Bodø- og Saltenregionens nye flyplass skal etableres, er et nasjonalt veivalg. Det er en unik mulighet til å planlegge, utvikle og bygge en helt ny, moderne, smart, kompakt og miljøvennlig by i nordområdene - i direkte tilknytning til dagens by.

• Bodø kommune inviterer frivillige lag og organisasjoner til samarbeid i planprosessen

Høringsutkast til frivillighetsplan 2015 - 2018.

Frivillighetsplanen er en temaplan som bygger på kommuneplanens samfunnsdel. Starten på planprosessen var samlingen på Sølvsuper helse- og velferdssenter der ca. 80 personer møtte opp.

• Skispor

Skisporene er klare

Nå står Bodømarka innbydende klar for alle som vil ut på ski.

• NS

Saltvern best i Nordland!

Bodø 6.desember 2014: I årets nasjonale prøver er Saltvern skole best i Nordland. Dette viser resultatene fra siste prøve fra nå i høst.

• PGP

Sikrer de ansattes helse

Bodø kommune har inngått avtale med Stamina Helse om kjøp av bedriftshelsetjenester.

• Forvandlinga

FORVANDLINGA - Bodøs historie, Bind 3 (1890-1950)

Tredje bind av Bodøs historie er nå utkommet, og vi inviterer til lansering i Stormen bibliotek 22. november kl. 13.00. Steinar Aas leser utdrag fra boka og intervjues av Linda Haukaas. Kunstnerisk innslag - Enkel bevertning

• åpning i stormen

Kunståpningen i Stormen

Se bildene og folket fra åpningen av kunsten i Stormen.

Viser fra 251 til 275 av totalt 401 artikler