• åpning

Nytt team ved NAV Bodø

Seks jobbspesialister skal utelukkende arbeide med å få brukere i Bodø ut i arbeid.

• Personale på Mørkved klar til å ta i bruk nettbrettene

Lifecare eRom igangsatt på Mørkved sykehjem

I dag 20. mars startet Mørkved sykehjem opp med bruk av eRom på nettbrett. Tradisjonen tro ble dette markert med marsipankake.

• studenter

Bodø kommune på karrieredagen

Bodø kommune markerte seg godt på karrieredagen, arrangert av sykepleierutdanningen ved Nord universitet.

• Fjære bru

Kjerringøy - Veiarbeid på Fjære

Det vil bli begrenset fremkommelighet i forbindelse med forberedende arbeider for utbedring av bru på Fjære.

• Skatteetaten og servicetorget i Bodø kommune utveksler kunnskap

Samarbeid om offentlige service

For at det skal være enklest mulig for innbyggerne å møte det offentlige har servicetorget i Bodø kommune og Skatt Nord i Bodø møttes for å utveksle kunnskap.

• sgnerning

Samarbeidsavtale med Skatteetaten

Bodø kommune forsterker innsatsen mot arbeidslivskriminalitet gjennom dialog og samarbeid med Skatteetaten ved byggingen av nytt rådhus.

• KSsvarUt

Brukermøte i SvarUt

KS SvarUt inviterer kommuner i Nordland til brukermøte i Bodø tirsdag 21.mars kl. 10.00 - 15.00 i Molostua.

• sykepleiiere ser i kamera

Legevakta endelig på nødnettet

- Endelig er vi på samme nett som med alle nødetater, sier Merete Johansen, prosjektleder for nødnett på Bodø kommunale legevakt. Tirsdag 7. Mars kl.10 ble det nye nødnettet tatt i bruk av legevakta i Bodø.

• Mangfold

Tilskudd til frivillig virksomhet i lokalsamfunn

Søknadsfrist 1.mai 2017

• Kulturpris

Bodø kommunes kulturpris

Kulturprisen kan tildeles en person, forening eller institusjon som har sitt virke i, eller spesiell tilknytning til Bodø kommune.

• Søk kulturstipend

Bodø kommunes kulturstipend

Bodø kommune deler hvert år ut inntil 3 kulturstipend à kr 20 000. Kulturstipendet skal være et utviklingsstipend for unge talenter innenfor alle kulturområder. Søknadsfristen er 15.mars.

• Boliger i Bodø

Lang ventetid på telefon

Det er veldig mange som ringer til oss med spørsmål om eiendomsskatt.

• Tidligere ordfører Ole Henrik Hjartøy, statsminister Erna Solberg og ordfører Ida Pinnerød

Nå blir det ny flyplass

– Vi er enige om å sette i gang arbeidet med å flytte flyplassen i Bodø, bekrefter statsminister Erna Solberg.

• Tunnel Heggmoen

Byteknikk - Sikringstiltak Heggmoen/Sørstrupen

Fjellanleggene ved hovedvannledningene på Heggmoen og Sørstrupen skal sikres. Anbudsprosess er igangsatt.

• skøyter

Skøyteis & Vinteraktiviteter

Legg planene dine på is i helgen! Tre isbaner vil være preparerte til helgen og marka er superfin for alle nå, selv om du ikke går på ski!

• Strandsøppel

Nå kan du søke om støtte til å rydde opp strandsøppel

Har du en god ide som kan bidra til å rydde opp i forsøplingen i havet og langs kysten? Miljødirektoratets tilskuddsordning for opprydding er i år på 35 millioner kroner. Fristen for å søke er 16. mars 2017.

• Isokart

NN2000 - ny nasjonal og Nordisk høydereferanse i Bodø kommune

Jobber du med kart eller andre høydebærende data? 01.02.2017 endret vi høydegrunnlaget i Bodø kommune. Da ble alle høyder endret med +4 til +12 cm. Det nye høydesystemet har fått navnet NN2000 (Normal Null 2000).

• Døråpneren

«Døråpneren» til Bratten aktivitetspark

Nordland fylkeskommunes tilgjengelighetspris gikk i år til Bratten aktivitetspark som har jobbet for barn og unge både i forhold til fritiden og tradisjonelle skolefag.

• Kart Burøya

Byteknikk - VA Burøya

Ledningsnettet mellom Valen og Burøya skal få en større vannledning mot sildeoljefabrikken, og et nytt kommunalt avløpssystem. Prosjekteringsarbeidene igangsettes våren 2017.

• Rådmann og Økonomidirektør

90 mill. kr i overskudd i Bodø kommune

Bodø kommune leverer et meget positivt regnskapsresultat for 2016, og går med et overskudd på 89,4 millioner kroner.

• Ordfører Ida M. Pinnerød

Bli med på å forme Bodø 2030

Kom på Sølvsuper lørdag kl. 12.00

• Ordfører Ida Pinnerød og Maxmat-ansatte

Ordføreren til Maxmat-ansatte:

– Vi vil gjerne bidra for å beholde den kompetansen som dere har. Dersom hele fagmiljøet ryker vil det være et stort tap for Bodø.

• Kartutsnitt vannforsyning Saltstraumen

Teknisk avdeling | Vannforsyning Saltstraumen

Forsyningsområdet for nåværende Saltstraumen vannverk skal få vann fra hovedvannverket på Heggmoen via Tverlandet. Prosjekteringsarbeid igangsettes våren 2017.

• Aidacara

Årets første cruiseskip

Onsdag 15. februar anløper årets første cruiseskip M/S AIDAcara Bodø Havn og representerer en rekordtidlig start på cruisesesongen

• Koret Kjellerlys

Da er Sølvsuperuka 2017 åpnet med salutt og smell

Kjellerlys sang under åpningsarrangementet i Cafe Sølvsuper før Anne Mari Haugen (Leder Helse-, omsorgs og sosialkomiteen) holdt åpningstale. Vågønes barnehage hadde både salutt, allsang og «rock and roll» før det hele ble avsluttet med en ballongsmell. Trond Skårn (virksomhetsleder Sølvsuper helse- og velferdssenter) oppfordret de frammøtte om å ta med seg program og studere det, hele uka er full av aktiviteter slik at enhver kan finne noe en er interessert i.

Viser fra 26 til 50 av totalt 406 artikler