Gatefeiing 2018

Aksjonen starter for fullt på mandag 23. april, og vi ber huseiere og næringsdrivende om hjelp til renhold og rydding av fortau.

• EUs ambassadør til Norge på Bodø-besøk.

- Et fantastisk sted med mange muligheter

EUs ambassadør til Norge, Thierry Béchet, mener Bodø vil kunne bli en flott Europeisk kulturhovedstad.

• Skredvarsel

Varsler stor snøskredfare i Bodø og Salten

Se detaljert varsel: - Følger situasjonen nøye.

• Bodø

Bodø blant landets beste på åpenhet

Bodø kommune trekkes fram positivt i Åpenhetsindeksen 2018.

• Hvilken aksellast kan jeg ha på min vei?

Aksellastrestriksjoner 2018

Fra mandag 16.april innføres aksellastrestriksjoner på kommunale veier i Bodø kommune grunnet teleløsning.

• folkehelse

Handlingsplan for trivsel og gode levekår 2018-2021

Bodø kommunes første handlingsplan for trivsel og gode levekår ble vedtatt i mars.

• PNM og Bylab

PNM-komiteen flytter inn i Bylab Bodø

Onsdag er det klart for nytt møte i plan-, næring- og miljøkomiteen (PNM). Men denne gangen skal møtet for aller første gang holdes i den nye bylaben på Stormen bibliotek.

• mmmmm...det er noe eget med bållukta på fjellturer...

Fjelltur for folk med funksjonsnedsettelse

Er du glad i å være ute? Har du lyst på en overnattingstur på turistforeningshytte på fjellet, men har behov for å gå sammen med noen?

• nyby

Skiri sjef for ny by

Bodø kommune har ansatt Irene Skiri (54) som ny prosjektsjef for Ny by-ny flyplass.

• Skiløype

Det har tatt 40 år – nå er skiløypa komplett

Endelig, etter 40 års arbeid, er det nå klart for folkefest og offisiell åpning av den 18 kilometer lange skiløypa rundt Soløyvannet.

• Bylab

- Endelig er Bylab Bodø åpnet

Over 200 møtte opp til åpningen av Bodøs eget bylaboratorium i Stormen bibliotek. Se video fra åpningen av Bylab Bodø.

• Bylab

- Velkommen til åpning av Bylab Bodø

Bodø kommune streamer direkte fra åpningen av Bylab i Stormen bibliotek, torsdag. - Alle som ønsker er inviterte til åpningen, sier prosjektlederen.

• Stor snøskredfare

Varsler stor snøskredfare

NVE har sendt ut varsel om stor snøskredfare - faregrad 4 - for region Ofoten, Salten og Svartisen.

• Tussvatnet

Kommunen har kjøpt turperle

Bodø kommune er ny eier av Tussvatnet - en flott og viktig utmarkseiendom for friluftsliv og folkehelse, i Bodømarka.

• Illustrasjonsfoto

KRONIKK: Høye kostnader i barne- og ungdomsidretten?

Les hele kronikken fra rådmann Rolf Kåre Jensen.

• Bilde fra worldwaterday.org

WORLD WATER DAY 2018

For 25 år siden erklærte De forente nasjoner 22. mars til Verdens Vanndag.

• Byggearbeider

Nå starter byggearbeidene

Tirsdag over påske starter byggearbeidene på det nye store parkeringshuset i kvartal 99 – rett nedenfor fylkeshuset.

• Sykepleier hjelper bruker med Ipad

– Stolt av at Bodø er så langt framme

Bodø er i front når det gjelder digitalisering. Tirsdag skal ordfører Ida Pinnerød fortelle om kommunens satsing på dette området under Kommunalpolitisk toppmøte.

• Kulturpris

Bodø kommunes kulturpris

Bodø kommune søker forslag til årets kulturpris. Kulturprisen kan tildeles en person, forening eller institusjon som har sitt virke i, eller spesiell tilknytning til Bodø kommune.

• Søk kulturstipend

Bodø kommunes kulturstipend

Bodø kommune deler hvert år ut inntil 3 kulturstipend à kr 20 000. Kulturstipendet skal være et utviklingsstipend for unge talenter innenfor alle kulturområder. Søknadsfristen er i år 15. april.

• Ladestasjoner

Solid satsing på ladestasjoner

- Bodø har nå gått fra å være verst i klassen og til å bli best i klassen når det gjelder ladestasjoner for elbiler.

• Vannforsyning

Klar for tilknytning!

Nordsida - Vannforsyningen fra Skaug til Mulstrand er nå satt i drift og nye abonnenter skal knytte seg til den kommunale ledningen på denne strekningen.

• Ny by - Ny flyplass

Ti vil lede Ny by – ny flyplass

Det er ti søkere til stillingen som prosjektsjef for Ny by – ny flyplass i Bodø kommune.

• Vannkran

Kommunale avgifter og saksbehandlingsgebyr

Her finner du en oversikt over gjeldende kommunale avgifter og saksbehandlingsgebyr i Bodø kommune. Dette gjelder vann- og avløpsgebyr, slamavgift, tilknytningsgebyr og feie- og tilsynsgebyr. Du vil også finne noe informasjon omkring eiendomsskatt og renovasjonsgebyr.

• UKM

UKM Bodø 2018 i Stormen Bibliotek lørdag 17. mars

Over 100 ungdommer bidrar til årets utgave av UKM Bodø med musikk, dans, kunst, workshops og show i biblioteket.

Viser fra 26 til 50 av totalt 467 artikler