• Veterandag

Veterandagen 8. mai

Bodø kommune, sammen med Forsvarets operative hovedkvarter, Norges veteranforbund for internasjonale operasjoner, og Domkirken ønsker å hedre veteraner som har tjenestegjort i utlandet. Vi har derfor gleden av å invitere veteraner fra hele fylket til en markering i Domkirken i Bodø mandag 8. mai.

• Foto: Barnas idrettsdag

Plan for idrett og friluftsliv 2018 - 2021

Bystyret vedtok i sitt møte 30. mars 2017 oppstart av revisjon av Bodø kommunes Plan for idrett og friluftsliv for årene 2018 - 2021.

• til jobben

Kom i form med gode venner og kollegaer på lag eller alene!

Aksjonen passer for alle og all aktivitet gir poeng! Hvordan kommer du deg til skole eller jobb? Kan du benytte en og annen dag til å sykle eller gå? Litt er bedre enn ingenting.

• Ida

Gjennombrudd i tunnellen

Fredag smalt ordfører Ida Pinnerød den aller siste salva i Bodøs nyeste tunnel; overvannstunnellen fra Bodøelva gjennom Alberthaugen og Rishaugen for utslipp i Hangåsvika. Se bildene her.

• Medlaje

Ninny Petrine Jensen fikk Kongens fortjenstmedalje

Ninny Petrine Jensen fikk i går Kongens fortjenstmedalje

• arbeidsskisse

Nå startert arbeidene ved Saltstraumen skole

Prosjektet realiseres med hjelp av tildelte Fylkeskommunale Trafikksikkerhetsmidler for 2016.

• bankgata

Kryss Bankgata/Hålogalandsgata

I forbindelse med nedsetting av kantstein vil det foregå arbeid i krysset Bankgata/Hålogalandsgata.

• Parksjef Per Rekkedal

Felles dugnad for en reinere kommune

Bodø kommune inviterer velforeninger og andre til felles dugnad med rydding i offentlige friområder og fellesarealer.

• Foto: Per-Inge Johnsen

Øvelsen er over

Beredskapsøvelsen som ble arrangert i Bodø 26. april er nå over.

• Øvelse

Se opp for øvelsesaktivitet

Onsdag 26. april arrangeres det en større beredskapsøvelse i Bodø. Det kan innebære til dels stor trafikk både til lands, til vanns og i lufta. Være spesielt oppmerksom i området rundt Nord universitet.

Gatefeiing 2017

Aksjonen starter mandag 24. april, og vi ber huseiere og næringsdrivende om hjelp til renhold og rydding av fortau.

• Erna

Presenterte nordområdestrategien i Stormen

Statsminister Erna Solberg tok med seg tre statsråder til Bodø for å presentere regjeringens plan for Nord-Norge de neste årene. Se bildene her

• Trefelling

Felling av trær

Bodø kommune får mange henvendelser om felling av trær på kommunal grunn. For å kunne behandle slike saker på best mulig måte bes søkere om å benytte digitalt søknadsskjema.

• parkering

Se den nakne innsiden av rådhuset

Siden i høst har arbeidere revet vegger og tømt alt som var i rådhuset og banken. Her kan du se hvordan det ble når veggene ble borte.

• Reguleringsplan Vollveien

Teknisk avdeling | Sanering Vollveien

I forbindelse med reguleringsplanen for Vollhaugen skal vann, avløp og veiareal i Vollveien saneres. Prosjekteringsarbeidet er igangsatt.

• mørkved

2700 klager

Ved fristens utløp mandag var det kommet inn 2700 klager på eiendomsskatten, viser en oversikt fra arkivet i Bodø kommune. Dette er om lag 13 prosent av det totale antallet takserte eiendommer.

• Ordfører Ida Maria Pinnerød russisk ambassadør

Besøk av den russiske ambassadøren

Den russiske ambassadøren til Norge, Teimuraz Otarovich Ramishvili, på sitt første besøk i Bodø.

• ramberg

Ramberg til kommunen

Bodø kommune har ansatt Aleksander Ramberg(36) som ny webredaktør i Kommunikasjonsavdelingen. – Dette blir en spennende utfordring i en kommune der det skjer svært mye, sier Ramberg.

• Havn

Full frifinnelse for Bodø Havn KF

Lagmannsretten har i dag frifunnet Bodø Havn KF på alle punkter i saken som Hurtigruten reiste mot havna. – Vi er godt fornøyd med denne dommen, og det er nå bragt på det rene at Bodø Havn ikke har gjort noe ulovlig, hverken i forhold til prising eller samarbeid med andre havner, sier styreleder i Bodø Havn KF, Adelheid Kristiansen.

• Jon Tørset

Mot lavere eiendomsskatt i ytterkantene

Soneinndelingen og sonefaktoren for eiendomsskatt i Bodø kan komme til å bli endret i enkelte deler av kommunen. - Sakkyndig nemd har nå bedt administrasjonen om å gjøre en avklaring på nye grenser før nemda i neste møte over påske skal gjøre endelig vedtak, sier leder av nemda, Jon Tørset.

• Hagebyen stengt

Tverlandet | Hagebyen stenges

I forbindelse med etablering av nytt fortau langs Hagebyen stenges veien i perioden 3.4. - 9.6.2017.

Foyerkonferansen 2017

30. og 31. august arrangeres Norges aller første Foyerkonferanse i Bodø. Her finner du påmelding og informasjon om hva Foyer er.

• Vannkran

Fått Heggmovann i kranene

Fra nå av leverer Bodø kommune vann fra hovedvannverket til Skaug sentrum.

• Torbjørn Røe Isaksen møtte avgangselever i Bodø sammen med ordfører Ida Pinnerød.

Kunnskapsministeren på skolebenken

• åpning

Nytt team ved NAV Bodø

Seks jobbspesialister skal utelukkende arbeide med å få brukere i Bodø ut i arbeid.

Viser fra 26 til 50 av totalt 401 artikler