• Ida Pinnerød på sykkel

Kakefest for hele byen

Mandag skal kommunalminister Jan Tore Sanner ut på sykkeltur med ordfører Ida Pinnerød, før han gir Bodø det synlige beviset på at vi er Norges mest attraktive by. Hele byen er invitert på kake og minikonsert i Molorota klokka 11.15.

• åpning barnehage

Ny barnehage i Rønvika

I dag ble Rønvik barnehage åpnet av ordfører Ida Pinnerød.

• Folkehav

Oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer

Bodø kommune har utarbeidet rapporten «Oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer i Bodø kommune 2016». Dokumentet gir en samlet fremstilling av folkehelseutfordringer og ressurser og skal være grunnlag for folkehelsearbeidet, planer, strategier og tiltak i kommunen.

• Byteknikk - Bankgata

Store deler av Bankgata er nå ferdig - delen inn mot Hålogalandsgata er ventet å stå ferdig i slutten av 2016.

• barn

Folkehelsekonferansen 2016 har åpnet påmeldingen

Folkehelsekonferansen er den største av sitt slag i Norge, og en viktig utvekslings-, kontakt- og læringsarena for alle med interesse for folks helse, trivsel og levekår. Årets konferanse går av stabelen 17. og 18. oktober i Bodø.

• Juryen på byvandring

– Vi skal være stolte alle sammen

Rådmann Rolf Kåre Jensen tar kåringen av Bodø til Norges mest attraktive by som en stor anerkjennelse fra høyeste hold.

• Tromsø

Hilsen fra Tromsø: Gratulerer Bodø!

Les hilsenen fra ordfører Jarle Aarbakke og byrådsleder Kristin Røymo her.

• Bodø By

Vi vant!

Bodø vant statens pris for Norges mest attraktive by 2016. - En fantastisk lagseier, sier ordfører Ida Pinnerød.

• rådhuset

Infomøte flyttet

Informasjonsmøtet om kommunereformen som skulle vært avviklet mandag 30.mai er flyttet til onsdag 8.juni kl 19.00 i bystyresalen, Bodø Rådhus. Mandag 6.juni kl 19.30 arrangeres samme møte på Ungdomshuset, Kjerringøy

• illustrasjon

48 prosent i Bodø vil ha storkommune

48 prosent av innbyggerne i Bodø kommune ønsker å slå seg sammen med Steigen, Værøy, Røst, Gildeskål, Saltdal og Rødøy.

• polsk presidentbesøk

Flagger for den polske presidenten

I dag kommer Polens president, Andrzej Duda, på besøk til Bodø. Hensikten med dette besøket er å få litt mer kjennskap til Nordområdene og til NATOs tilstedeværelse i landsdelen.

• Langs Hunstadringen blir det nytt fortau

Bypakke Bodø - Hunstadringen

En «missing link» i vegsystemet på Mørkved kommer på plass.

• Dommerhammer

Tingrettsmeddommere, lagrettsmedlemmer og jordskiftedommere 2017-2020

• fotrball

Bodø 200 år – Bodø/Glimt-Aafk

Som avsluttning på jubileumshelgen forsøkte Bodø/Glimt å sette publikumrekord på nye Aspmyra. Se bildene her.

• utdeling

FK Bodø/Glimt tildelt Bodø bys kulturpris for 2016.

Prisen ble delt ut foran et nesten fullsatt Aspmyra stadion i pausen da Bodø/Glimt møtte Aalesund på søndag. Se bildene her.

• biskop Krogh

Bodø 200 år – Jubileumsgudstjeneste

Søndag 22. mai ble det holdt jubileumsgudstjenest i Bodø domkirke. Se bildene her.

• barnehage

Bodø 200 år – barnebursdag til 1000

Over 1000 barnehagebarn feiret Bodø kommunes bursdag utenfor Stormen bibliotek. Se bildene her.

• festforstilling

Bodø 200 år – Bursdagsforestilling i Stormen

Se bildene fra den store festen her.

• Ski

Bodø 200 år – Skishow i Moloveien

Skishow med Martin Johnsrud Sundby, verdens beste skiløper. Se bildene her.

• apning

Bodø 200 år – Åpning av havnepromenaden

På Bodøs 200-årsdag ble endelig den nye havnepromenaden åpnet. Se bildene fra åpninga her.

• interaktiv lekeplass

Bodø 200 år – Ny lekeplass på torget

I dag åpnet den en splitter ny interaktiv lekeplass i Bodø sentrum. Se bildene fra åpningen her.

• skoleshow

Bodø 200 år - Historiske spill

Alle Bodøs 23 grunnskoler har siden høsten 2015 jobbet med ulike temaer, og tidsrom i Bodø bys historie. De har lagd små og store forestillinger på skolen, og så er skolenes bidrag satt sammen til en stor forestilling som ble fremført i Stormen konserthus på torsdag.

• FM SLUKK

I 2017 erstattes FM med DAB+

I løpet av Januar 2017 erstattes FM med DAB+ i Nordland. Alle rikssendte radiosendinger blir da heldigitale. De fleste lokalradioer kan fortsatt sende på FM. Med en DAB+-radio kan du høre flere kommersielle kanaler og alle NRK-kanalene.

• Per Martin Jakobsen ble en svært glad mann da ordfører Ida M. Pinnerød overrasket han med 2 billetter til Bodøs bursdagsshow i Stormen på fredag. Foto: Per-Inge Johnsen

Gir bort 100 billetter til bursdagsshowet

Ordfører Ida M. Pinnerød gir 50 personer 2 billetter hver til burdsdagsshowet i Stormen på fredag.

• Byteknikk - Infrastruktur Speiderlandsleir 2017

Rønvikjordene tilrettelegges for speiderlandsleiren som går av stabelen 2017.

Viser fra 201 til 225 av totalt 404 artikler