• interaktiv lekeplass

Bodø 200 år – Ny lekeplass på torget

I dag åpnet den en splitter ny interaktiv lekeplass i Bodø sentrum. Se bildene fra åpningen her.

• skoleshow

Bodø 200 år - Historiske spill

Alle Bodøs 23 grunnskoler har siden høsten 2015 jobbet med ulike temaer, og tidsrom i Bodø bys historie. De har lagd små og store forestillinger på skolen, og så er skolenes bidrag satt sammen til en stor forestilling som ble fremført i Stormen konserthus på torsdag.

• FM SLUKK

I 2017 erstattes FM med DAB+

I løpet av Januar 2017 erstattes FM med DAB+ i Nordland. Alle rikssendte radiosendinger blir da heldigitale. De fleste lokalradioer kan fortsatt sende på FM. Med en DAB+-radio kan du høre flere kommersielle kanaler og alle NRK-kanalene.

• Per Martin Jakobsen ble en svært glad mann da ordfører Ida M. Pinnerød overrasket han med 2 billetter til Bodøs bursdagsshow i Stormen på fredag. Foto: Per-Inge Johnsen

Gir bort 100 billetter til bursdagsshowet

Ordfører Ida M. Pinnerød gir 50 personer 2 billetter hver til burdsdagsshowet i Stormen på fredag.

• Byteknikk - Infrastruktur Speiderlandsleir 2017

Rønvikjordene tilrettelegges for speiderlandsleiren som går av stabelen 2017.

• jurybesøk

Attraktiv by sin jury på besøk

I dag var det Bodø som sto for tur på når juryen for Attraktiv by - Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling var på sin rundreise for de tre kandidatene.

• sykkel

Vi trenger DIN gamle sykkel

Har du en gammel sykkel liggende i kjelleren, bakgården eller kanskje i garasjen som du ikke bruker? Lever den på Vågøynes gård 19. mai, så er du med i trekningen av et parkenpass.

• Intensjonsavtalen signeres

Intensjon om storkommune

Kommunene Værøy, Røst, Saltdal, Gildeskål, Rødøy, Steigen og Bodø skrev i dag under en intensjonsavtale om å slå seg sammen.

Hvordan Tverlandsbrua ble til

Kom hør Torbjørn Brasets foredrag om Hvordan Tverlandsbrua ble til. Fotograf Torbjørn Braset fulgte arbeidet med tverlandsbrua og nye rv. 80 forbi Hopen siden første spadetak. Den pensjonerte marineoffiseren, som selv bør på Løding, har brukt store deler av tida si på dette prosjektet

• Planskisse Bodøsjøveien - nytt busstopp

Bypakke Bodø - Kollektivprosjekter

2016 skal flere bussholdeplasser oppgraderes.

• ovelse

Øvelsen i bilder

Bodø kommunes fotograf var ute og fanget øvelsen Nord-16 sett gjennom kommunes og ordfører Ida Pinnerød sitt perspektiv

• evelse

Øvelsen over

I dag 27 April har det vært gjennomført en stor beredskapsøvelse. Kl 1415 var øvelsen over.

• småbåthavna

Bodø finalist i "Attraktiv by"

Asker, Bodø og Hammerfest konkurrerer om å bli Norges mest attraktive by i 2016. Felles for de tre finalistene er urban boligbygging og god sentrumsutvikling.

Med luft under vingene

Bind 4 av Bodøs historie lanseres i Stormen bibliotek 21. mai kl. 13.00.

• Hadja

– Det avhenger av dere

– I dag skal dere ta ekte beslutninger, som gir ekte konsekvenser for ekte mennesker, sa Hadia Tajik da hun talte til Rådhusmøtet torsdag 21. april.

• Ordfører Ida Maria Pinnerød (t.h.) og administrerende direktør i BBL, Mona-Liss Paulsen.

Bodø kommune har overtatt Tusenhjemmet

Det medfører ingen endringer i verken drift eller tilbud på aktivitetssenteret.

• håkon andre møller

Kom i form med jobbreisen

Folkehelsekoordinator i Bodø kommune Gøran Raade-Andersen og leder for Komite for plan, næring og miljø Håkon Møller(MDG) utfordrer alle innbyggere i Bodø kommune til å prøve ut andre måter enn å kjøre når du skal til og fra jobb.

• jente ved bål

Dette må du vite før du tenner bål

Bålbrenning og grilling er hyggelig både på tur og i egen hage. Her ser du hvor og når du kan grille og brenne bål, og hvilke forholdsregler du bør ta.

• årsmelding IRIS

Hvor mye avfall ble levert i 2015?

Hvor mye avfall leverte hver innbygger i Salten i gjennomsnitt til Iris i fjor? Eller hvilke nyvinninger tok Iris i bruk? Dette og mye mer finner du ut her i Iris sin årsmelding for 2015.

• FrIda

Jubel over eget Bodøfrimerke

I morgen, fredag 15. april, presenterer Posten en frimerkeserie med motiv fra de byene som kan feire jubileum i 2016.

• Logo Livsglede for Eldre

Jubileumsåret og eldreomsorg - en spennende satsing

I jubileumsåret er det også viktig og ha fokus på de eldre i byen vår. I desember 2015 vedtok Bystyret at kommunen i 2016, skal starte en sertifiseringsprosess for å få sertifisert byens sykehjem til «LIVSGLEDESYKEHJEM».

• Byteknikk - Renseanlegg Mørkved

Byteknikk planlegger nytt avløpsrenseanlegg på Mørkved

• Erik Veigård ved skilt

Min STImuli 2016 - Støtte til oppgradering av løype

STImuli: fra senga til Bestemorenga er et målretta prosjekt for etablering, oppgradering av og informasjon om bostedsnære turløyper i Bodø.

• Tunell

Graver under Grønnåsen skole

Tunellene fra Bodøelv spiser seg stadig innover mot Hunstadmoen. Fredag var fylkesråd for samferdsel Wilfred Nordlund og Bodø kommunes rådmann Rolf Kåre Jensen på befaring.

• irske professorer på besøk

Irske idrettsledere på besøk

Onsdag hadde Bodø kommune besøk av to professorer fra Setanta College som har avdelinger både i Tiperary/Irland og i South Wales/England. De var her i anledning et besøk hos idrettsseksjonen ved Nord Universitet og ønsket å kombinere det med å få vite litt mer om Bodø, om kommunen og vår idrettssatsing.

Viser fra 201 til 225 av totalt 393 artikler