• Veistenging

NB! Omkjøring til krematoriet.

Stormyrveien er stengt grunnet anleggsarbeid.

• Hege Alst, honorær konsul for Tyskland, og den tyske ambassadøren til Norge, Dr. Thomas Götz.

Fikk utvidet ansvarsområde

Hege Alst som er honorær konsul for Forbundsrepublikken Tyskland, fikk mandag kveld utvidet sitt ansvarsområde til også å omfatte hele Nordland.

• Dame låser døra på rådhuset

Nå låser Venke døra

– Klar det er vemodig. Men jeg gleder meg allerede til å komme tilbake til et nytt og flott hus, sier «rådhusvakta» Venke Dahn.

• Anne-Line Bosch Strand

Hun blir Bodø kommunes nye HR-sjef

Anne-Line Bosch Strand har de tre siste årene vært konstituert klinikksjef for diagnostisk klinikk ved Nordlandssykehuset.

• Bilde av Stormen med lysshow under kulturnatta 2016

Stormen topp 6 i verden

Er nominert til den svært høythengende "RIBA international prize 2016."

• SIIS er nominert til nasjonal pris for sitt arbeid. F.v. Ivan Fossbakk (jobber nå på økonomikontoret), Roger Fredriksen, Øystein Nilsen og Torstein Viks Sundsfjord

Nominert til anskaffelsesprisen 2016

Bodø kommune/Samordna innkjøp i Salten er blant de tre nominerte til anskaffelsesprisen 2016 for digitalisering.

• Trygve og Tinene

Tilflyttingskonferansen 2016 vel gjennomført

Med 10.000 flere innvandrere til Nordland som overordnet mål og med behov for såvel ny kompetanse som å dekke arbeidslivets behov, er konferansen en hovedarena for kunnskapsspredning og nettverksbygging.

• rådhuset

Rådhuset stengt

Fredag 28. oktober stengte rådhuset i Bodø for oppussing og nybygging. Det vil ta to og ett halvt år før dørene åpner i det nye rådhuset. Her finner du oversikten over hvor Bodø kommunes tjenester og kontorer er lokalisert i byggeperioden.

• Somaliske dansere.

Åpent møte om innvandrere og arbeid i Stormen bibliotek i morgen kveld

«10% av Bodøs innbyggere har utenlandsk opprinnelse – mange av dem er uten jobb. Hva kan vi gjøre med det?»

• Herredshuset

Besøksregistrering på Herredshuset

For å forbedre både servicetilbudet og adgangskontrollen på Herredshuset, går man over på besøkstjenesten onVisit, som håndterer besøksregistreringen for den ubemannede resepsjonen.

• Fra fjorårets Internasjonale Uke.

Internasjonal Uke åpnes lørdag i Glasshuset

Lørdag 22. oktober kl. 12:00 vil arrangementet som markerer starten på årets Internasjonale Uke i Bodø finne sted i Glasshuset.

• Synne Bjørbæk

Bodø kommune innstilt til ny prestisjetung pris

Bodø kommune er nominert som en av fire kommuner til Statens pris for boligsosialt arbeid.

• Kjersti Rongved, serviceleder

Problemer med å nå oss på telefon?

Vi har for tiden stor telefontrafikk inn til servicetorget og mange kan oppleve lang ventetid. - Det er flere årsaker til at ventetiden kan bli lenger enn du setter pris på, sier Kjersti Rongved som er serviceleder i kommunen og har ansvaret for servicetorget. Men vi gir gjerne noen gode råd som kan bidra til at du får den hjelpen du trenger.

• Ved å flytte huskestativets beliggenhet nærmere skolegården kunne fallsonen opparbeides med hensyn til universell utforming og tilgjengelighet for alle!

Løpsmark skole har fått nye lekeapparater

Som ledd i Bodø kommunes rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært på Nordsia.

• Byteknikk - Støttemur Framlia

Det etableres en ny støttemur i Framlia på Øvre Hunstad.

• Hagebyen på Tverlandet. Her vil det bli fortau.

Bypakke Bodø - Hagebyen fortau

Bypakke Bodø starter et fortaus-prosjekt for å sikre trygg ferdsel og en tryggere skolevei for barna på Tverlandet.

• Byteknikk – Vannforsyning Nordsida

I løpet av oktober i år vil man starte på siste etappe i utbyggingen. Denne går fra Skaug og frem til Mulstrand. Arbeidene vil pågå frem til årsskiftet 2017/18.

• bra mat

Bra Mat-kurs

10 oktober starter vi opp et Bra Mat-kurs hos oss. Har du lyst til å lære med om bra mat for bedre helse?

• Servicetorget har problemer med sentralbordet

Vi har fått nytt sentralbord og har problemer med oppstarten

Servicetorget har problemer med å ta telefoner som ringer inn på kommunens hovednummer. Dette skyldes at vi har fått nytt sentralbordsystem og alt er ikke på plass enda.

• Furulia lekeplass ble oppgradert 2016

Furulia lekeplass ferdig rehabilitert

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Furulia lekeplass på Tverlandet.

• Åpning NLSH

Nyåpning av Nordlandssykehuset

Helse- og omsorgsminister Bent Høie gratulerte den spreke 89-åringen. Her kan du se video av hele åpningsfesten.

• Åpning e-rom

Nå er vi igang med Lifecare eRom

26. september startet avdeling Langbølgen på Sølvsuper Helse- og velferdssenter opp produksjon på Lifecare eRom (elektronisk pasientrom på nettbrett).

• Oppgradering av uteområde og lekeplassutstyr i Linken barnehage

Oppgradering av uteområde - Linken barnehage

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Linken barnehage i Rønvik.

• Det blir mye aktivitet i Jensvilldalen 17/9 - 19/9/2016. Det skal bygges en ny undergang for biler.

Bypakke Bodø - Info helgearbeid Jensvolldalen kulvert

Arbeidene starter lørdag 17/9 kl 07.30 og det legges opp til å være ferdig mandag 19/9 kl 04.30. Det blir mye aktivitet og alle som ferdes rundt anleggsområdet oppfordres til å være ekstra forsiktig. Arbeidet streames direkte her.

• Lekeutstyret i Osphaugen barnehage ble rehabilitert i 2016.

Nytt lekeutstyr i Gjæran barnehage avd. Osphaugen

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt ble lekeutstyret ved Osphaugen barnehage rehabilitert.

Viser fra 201 til 225 av totalt 427 artikler