• Piratskuta i Messiosen barnehage

Nytt lekeutstyr i Gjæran barnehage avd. Messiosen

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt, og til stor glede for barna, meldes lekeområdet i Messiosen barnehage ferdig rehabilitert.

• Byteknikk – Terminalkai sør del II

September 2016 er det planlagt oppstart for omfattende infrastruktur-arbeider ved nye Terminalkai sør ved Jernbanestasjonen.

• ARN 2016

Hyggelig tilbakemelding etter Arctic Race

Fra BUF-etat Region Nord har vi fått følgende hilsen post festum:

• Rute 3 ved busstoppet Vollen sykehjem

Bypakke Bodø - Vollveien busstopp

September 2016 er planlagt innflytting på Vollen sykehjem for ansatte som jobber på rådhuset - rute 3 med busstoppet "Vollen sykehjem" blir et fint alternativ til de som ønsker å reise kollektiv.

• bil som taues

Nå taues biler bort

I forbindelse med Arctic Race of Norway er det innført parkeringsforbud i flere gater i Bodø. Nå taues bilene som er feilparkerte bort.

• Foto: Kim Jakobsen / Katucha

Åpningsshow i kveld

Arctic Race of Norway sparkes i gang med lagpresentasjon og Julie Bergan-konsert i Solparken kl. 17.45 i kveld. Her finner du også fullstendig oversikt over aktiviteter under ARN.

• Trafikken i Bodø

Trafikken i Bodø under Arctic Race of Norway

Her finner du oversikten over stengte veier og parkeringsforbud under Arctic Race of Norway. Trafikken i Bodø påvirkes hele neste uke. I menyen til venstre kan du velge å se hvilke restriksjoner som gjelder de enkelte dagene.

• Byteknikk - Bodøelv overvannstunnel

Bodø kommune skal lage en avlastende vannvei fra Bodøelva som kan ta imot vannmengder som kan oppstå ved 200-års flom. Byggetid: august 2016 - august 2017.

• Nytt fortau i Ole Reistads vei ved Østbyen skole.

Bypakke Bodø - Ole Reistads vei

Barn skal komme seg trygt til skolen, selv om de ikke blir kjørt helt til skoletrappa - derfor ble fortauløsningen oppgradert fra tidligere 1,2m til en minimumsbredde på nå 2,5m. Dette gjør at barna kan ferdes tryggere i Ole Reistads vei.

• Elbiler

På offentlige parkeringsplasser i Bodø kommune, det vil si alle avgiftsplasser tilhørende Bodø kommune, gjelder følgende fra 1.januar 2017:

• Varsling om driftshendelser

Byteknikk benytter varsling av planlagte og akutte driftshendelser ved bruk av SMS eller talemelding på fasttelefon.

• Stinettet ved Mørkvedmarka skole skal delvis asfalteres.

Bypakke Bodø - Bamseveien

Elevene på Mørkvedmarka skole skal få tryggere skolevei.

• I 2013 ble det bygget nye busstopp ved NPS i Thalleveien.

Bypakke Bodø - Thalleveien busstopp

Buss er absolutt et alternativ for besøkende og deltagere på årets sommer-aktiviteter på 4H gården.

• Dronningen

Dronningen åpnet Keiserstien

Dronning Sonja er mektig imponert over Keiserstien og Keiservarden. Se bildene fra turen hennes opp her.

• åpning barnehage

Ny barnehage i Rønvika

I dag ble Rønvik barnehage åpnet av ordfører Ida Pinnerød.

• Folkehav

Oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer

Bodø kommune har utarbeidet rapporten «Oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer i Bodø kommune 2016». Dokumentet gir en samlet fremstilling av folkehelseutfordringer og ressurser og skal være grunnlag for folkehelsearbeidet, planer, strategier og tiltak i kommunen.

• Byteknikk - Bankgata

Store deler av Bankgata er nå ferdig - delen inn mot Hålogalandsgata er ventet å stå ferdig i slutten av 2016.

• Tromsø

Hilsen fra Tromsø: Gratulerer Bodø!

Les hilsenen fra ordfører Jarle Aarbakke og byrådsleder Kristin Røymo her.

• Bodø By

Vi vant!

Bodø vant statens pris for Norges mest attraktive by 2016. - En fantastisk lagseier, sier ordfører Ida Pinnerød.

• Langs Hunstadringen blir det nytt fortau

Bypakke Bodø - Hunstadringen

En «missing link» i vegsystemet på Mørkved kommer på plass.

• fotrball

Bodø 200 år – Bodø/Glimt-Aafk

Som avsluttning på jubileumshelgen forsøkte Bodø/Glimt å sette publikumrekord på nye Aspmyra. Se bildene her.

• utdeling

FK Bodø/Glimt tildelt Bodø bys kulturpris for 2016.

Prisen ble delt ut foran et nesten fullsatt Aspmyra stadion i pausen da Bodø/Glimt møtte Aalesund på søndag. Se bildene her.

• biskop Krogh

Bodø 200 år – Jubileumsgudstjeneste

Søndag 22. mai ble det holdt jubileumsgudstjenest i Bodø domkirke. Se bildene her.

• barnehage

Bodø 200 år – barnebursdag til 1000

Over 1000 barnehagebarn feiret Bodø kommunes bursdag utenfor Stormen bibliotek. Se bildene her.

• festforstilling

Bodø 200 år – Bursdagsforestilling i Stormen

Se bildene fra den store festen her.

Viser fra 201 til 225 av totalt 401 artikler