• Døråpneren

«Døråpneren» til Bratten aktivitetspark

Nordland fylkeskommunes tilgjengelighetspris gikk i år til Bratten aktivitetspark som har jobbet for barn og unge både i forhold til fritiden og tradisjonelle skolefag.

• Kart Burøya

Byteknikk - VA Burøya

Ledningsnettet mellom Valen og Burøya skal få en større vannledning mot sildeoljefabrikken, og et nytt kommunalt avløpssystem. Prosjekteringsarbeidene igangsettes våren 2017.

• Rådmann og Økonomidirektør

90 mill. kr i overskudd i Bodø kommune

Bodø kommune leverer et meget positivt regnskapsresultat for 2016, og går med et overskudd på 89,4 millioner kroner.

• Ordfører Ida M. Pinnerød

Bli med på å forme Bodø 2030

Kom på Sølvsuper lørdag kl. 12.00

• Ordfører Ida Pinnerød og Maxmat-ansatte

Ordføreren til Maxmat-ansatte:

– Vi vil gjerne bidra for å beholde den kompetansen som dere har. Dersom hele fagmiljøet ryker vil det være et stort tap for Bodø.

• Kartutsnitt vannforsyning Saltstraumen

Teknisk avdeling | Vannforsyning Saltstraumen

Forsyningsområdet for nåværende Saltstraumen vannverk skal få vann fra hovedvannverket på Heggmoen via Tverlandet. Prosjekteringsarbeid igangsettes våren 2017.

• Aidacara

Årets første cruiseskip

Onsdag 15. februar anløper årets første cruiseskip M/S AIDAcara Bodø Havn og representerer en rekordtidlig start på cruisesesongen

• Sølvsuper

Forlik om Sølvsuper

Bodø kommune går inn for forlik i rettsstriden etter byggingen av Sølvsuper helse- og velferdssenter. Det har bystyret vedtatt i lukket møte i dag.

• Hurtigruta

Hurtigruten flytter til Terminalkai sør

Fra torsdag 9. februar vil ikke lenger Hurtigruten legge til på sin vante plass ved terminalkaia, men inntil videre flyttes til nye Terminalkai sør. (Videresender til Bodø Havn)

• alle samlet foran Stortinget

Historisk møte på Stortinget

Aldri før har alle Bodøs politiske partier dratt sammen til Stortinget for å fremme samme sak.

• Bodø Rådhus

Åtte vil bli kommunaldirektør

Det er åtte søkere til den ledige stillingen som kommunaldirektør for Utbygnings- og eiendomsavdelingen i Bodø kommune:

• Tverlandet skole

Veidekke bygger nye Tverlandet skole

Har signert kontrakt for 302 millioner kroner med Bodø kommune.

Pårørendeskolen i Bodø

Kurstilbud for pårørende til personer med demens

• Miljøenheten: Solveig Margrethe Bergseng Lakså & Ingunn Øvsthus

Fokus på miljø

Dagens miljøutfordringer er komplekse. Derfor er et sterkt fagmiljø og et godt samarbeid mellom saksbehandlere på tvers av kommunens avdelinger viktig. Nå er Miljøenheten på plass og trekker i trådene.

• Bodø by

Luftkvaliteten i Bodø

En ny undersøkelse viser at luftkvaliteten i Bodø i perioder kan være dårlig. Teknisk avdeling Miljøenheten vil i løpet av kort tid avgjøre om det er behov for å etablere faste målestasjoner i byen.

Sølvsuperuka 2017

Fredag 10. februar er det åpning av Sølvsuperuka 2017 og etter det ruller godbitene fram. Sjekk ut programmet, det meste er gratis og alt er åpent for alle.

• Velferdsteknologi i praksis på Sølvsuper helse- og velferdssenter.

Bodø er best på digitalisering

Telenor Norge har kåret Bodø til landets beste kommune på digitalisering. Se ordfører Ida Pinnerød direkte i paneldebatt kl. 09.50.

• Tomcat ida og inger hilde

Ny flyplass kan stå ferdig i 2024

Avinor og Forsvarsbygg overleverte i dag sine rapporter om hvordan de ser på lufthavnkonseptet som planlegges i Bodø.

• Skred skjerstad foto Viktor Renström, Statens vegvesen

Rasveien åpner i dag

Veien inn til Skjerstad og Breivik åpner tidligst kl. 16.00.

• Reinsdyr i Rådhusparken

Samisk Uke 2017

Her finner du programmet for Samisk Uke 2017 i Bodø.

• St. Elliott-gjengen med ordfører Ida Pinnerød

Gjorde stas på St. Elliott

Matheo Anbakk (7) hadde igjen hovedrollen da ordføreren inviterte prisvinnerne til kake og kaffe.

• Snøbrøyting

Meld feil på nett

Med Bodø kommunes feilmeldingssystem på vei, vann, avløp og miljø kan du melde inn feil elektronisk. Nå om vinteren kan du også melde inn typiske vinterhendelser som behov for strøing/brøyting eller feil med gatelys.

• Bodø kommunes STImuli-prosjekt har lagd nye turkart som deles ut med posten denne uka.

Denne uka får alle i Bodø nye kart

• Anleggsstart Fredensborgveien

Fredensborgveien stengt ved Haakon VII gate

Fra januar starter omfattende arbeider med vann- og avløpsledningene i Vestbyen.

• bra mat

Bra mat-kurs

13. Februar starter vi opp et nytt Bra Mat-kurs. Målgruppen er personer som ønsker å endre kostvaner for å forebygge sykdom eller leve bedre med diagnosen de allerede har fått. Påmeldingsfrist 6. Februar.

Viser fra 201 til 225 av totalt 458 artikler