• Dronning Sonja og fylkesordfører Sonja Alice Steen

Strålende hagefest i vått vær

Kongeparet inviterte 300 gjester til hagefest på Nordland kultursenter på søndag. Se bilder fra festen her.

• Dronningen

Dronningen åpnet Keiserstien

Dronning Sonja er mektig imponert over Keiserstien og Keiservarden. Se bildene fra turen hennes opp her.

• kongen

Kongeparet i byen - Stor bildeserie.

Kong Harald og dronning Sonja la til land i Bodø kl. 11.00 og ble møtt av massevis av bodøværinger. Se bilder fra byvandringen her.

• Kongeparets 25-års jubileum

Kongeparet besøker Bodø på søndag

Som et ledd i markeringen av at HM Kong Harald V og HM Dronning Sonja har sittet 25 år på tronen, kommer kongeparet til Bodø på førstkommende søndag, 19. juni.

• Sanner

Det synlige beviset

– Det er morsomt at det er i nord det skjer byutvikling, sa kommunalminister Jan Tore Sanner da han offisielt kåret Bodø til Norges mest attraktive by. Se bildene her.

• kart NM på sykkel

Her har du NM-oversikten

Under sykkkel-NM som starter på søndag kommer det til å være mange stengte gater i Bodø sentrum. Det vil også være opprettes parkeringsforbud i mange gater. Her får du oversikten over endringene i NM-uka.

• Ida Pinnerød på sykkel

Kakefest for hele byen

Mandag skal kommunalminister Jan Tore Sanner ut på sykkeltur med ordfører Ida Pinnerød, før han gir Bodø det synlige beviset på at vi er Norges mest attraktive by. Hele byen er invitert på kake og minikonsert i Molorota klokka 11.15.

• åpning barnehage

Ny barnehage i Rønvika

I dag ble Rønvik barnehage åpnet av ordfører Ida Pinnerød.

• Folkehav

Oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer

Bodø kommune har utarbeidet rapporten «Oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer i Bodø kommune 2016». Dokumentet gir en samlet fremstilling av folkehelseutfordringer og ressurser og skal være grunnlag for folkehelsearbeidet, planer, strategier og tiltak i kommunen.

• Byteknikk - Bankgata

Store deler av Bankgata er nå ferdig - delen inn mot Hålogalandsgata er ventet å stå ferdig i slutten av 2016.

• barn

Folkehelsekonferansen 2016 har åpnet påmeldingen

Folkehelsekonferansen er den største av sitt slag i Norge, og en viktig utvekslings-, kontakt- og læringsarena for alle med interesse for folks helse, trivsel og levekår. Årets konferanse går av stabelen 17. og 18. oktober i Bodø.

• Juryen på byvandring

– Vi skal være stolte alle sammen

Rådmann Rolf Kåre Jensen tar kåringen av Bodø til Norges mest attraktive by som en stor anerkjennelse fra høyeste hold.

• Tromsø

Hilsen fra Tromsø: Gratulerer Bodø!

Les hilsenen fra ordfører Jarle Aarbakke og byrådsleder Kristin Røymo her.

• Bodø By

Vi vant!

Bodø vant statens pris for Norges mest attraktive by 2016. - En fantastisk lagseier, sier ordfører Ida Pinnerød.

• rådhuset

Infomøte flyttet

Informasjonsmøtet om kommunereformen som skulle vært avviklet mandag 30.mai er flyttet til onsdag 8.juni kl 19.00 i bystyresalen, Bodø Rådhus. Mandag 6.juni kl 19.30 arrangeres samme møte på Ungdomshuset, Kjerringøy

• illustrasjon

48 prosent i Bodø vil ha storkommune

48 prosent av innbyggerne i Bodø kommune ønsker å slå seg sammen med Steigen, Værøy, Røst, Gildeskål, Saltdal og Rødøy.

• polsk presidentbesøk

Flagger for den polske presidenten

I dag kommer Polens president, Andrzej Duda, på besøk til Bodø. Hensikten med dette besøket er å få litt mer kjennskap til Nordområdene og til NATOs tilstedeværelse i landsdelen.

• Langs Hunstadringen blir det nytt fortau

Bypakke Bodø - Hunstadringen

En «missing link» i vegsystemet på Mørkved kommer på plass.

• Dommerhammer

Tingrettsmeddommere, lagrettsmedlemmer og jordskiftedommere 2017-2020

• fotrball

Bodø 200 år – Bodø/Glimt-Aafk

Som avsluttning på jubileumshelgen forsøkte Bodø/Glimt å sette publikumrekord på nye Aspmyra. Se bildene her.

• utdeling

FK Bodø/Glimt tildelt Bodø bys kulturpris for 2016.

Prisen ble delt ut foran et nesten fullsatt Aspmyra stadion i pausen da Bodø/Glimt møtte Aalesund på søndag. Se bildene her.

• biskop Krogh

Bodø 200 år – Jubileumsgudstjeneste

Søndag 22. mai ble det holdt jubileumsgudstjenest i Bodø domkirke. Se bildene her.

• barnehage

Bodø 200 år – barnebursdag til 1000

Over 1000 barnehagebarn feiret Bodø kommunes bursdag utenfor Stormen bibliotek. Se bildene her.

• festforstilling

Bodø 200 år – Bursdagsforestilling i Stormen

Se bildene fra den store festen her.

• Ski

Bodø 200 år – Skishow i Moloveien

Skishow med Martin Johnsrud Sundby, verdens beste skiløper. Se bildene her.

Viser fra 176 til 200 av totalt 394 artikler