• mørkved

2700 klager

Ved fristens utløp mandag var det kommet inn 2700 klager på eiendomsskatten, viser en oversikt fra arkivet i Bodø kommune. Dette er om lag 13 prosent av det totale antallet takserte eiendommer.

• Ordfører Ida Maria Pinnerød russisk ambassadør

Besøk av den russiske ambassadøren

Den russiske ambassadøren til Norge, Teimuraz Otarovich Ramishvili, på sitt første besøk i Bodø.

• ramberg

Ramberg til kommunen

Bodø kommune har ansatt Aleksander Ramberg(36) som ny webredaktør i Kommunikasjonsavdelingen. – Dette blir en spennende utfordring i en kommune der det skjer svært mye, sier Ramberg.

• Havn

Full frifinnelse for Bodø Havn KF

Lagmannsretten har i dag frifunnet Bodø Havn KF på alle punkter i saken som Hurtigruten reiste mot havna. – Vi er godt fornøyd med denne dommen, og det er nå bragt på det rene at Bodø Havn ikke har gjort noe ulovlig, hverken i forhold til prising eller samarbeid med andre havner, sier styreleder i Bodø Havn KF, Adelheid Kristiansen.

• Jon Tørset

Mot lavere eiendomsskatt i ytterkantene

Soneinndelingen og sonefaktoren for eiendomsskatt i Bodø kan komme til å bli endret i enkelte deler av kommunen. - Sakkyndig nemd har nå bedt administrasjonen om å gjøre en avklaring på nye grenser før nemda i neste møte over påske skal gjøre endelig vedtak, sier leder av nemda, Jon Tørset.

• Hagebyen stengt

Tverlandet | Hagebyen stenges

I forbindelse med etablering av nytt fortau langs Hagebyen stenges veien i perioden 3.4. - 9.6.2017.

Foyerkonferansen 2017

30. og 31. august arrangeres Norges aller første Foyerkonferanse i Bodø. Her finner du påmelding og informasjon om hva Foyer er.

• Vannkran

Fått Heggmovann i kranene

Fra nå av leverer Bodø kommune vann fra hovedvannverket til Skaug sentrum.

• Torbjørn Røe Isaksen møtte avgangselever i Bodø sammen med ordfører Ida Pinnerød.

Kunnskapsministeren på skolebenken

• åpning

Nytt team ved NAV Bodø

Seks jobbspesialister skal utelukkende arbeide med å få brukere i Bodø ut i arbeid.

• studenter

Bodø kommune på karrieredagen

Bodø kommune markerte seg godt på karrieredagen, arrangert av sykepleierutdanningen ved Nord universitet.

• Fjære bru

Kjerringøy - Veiarbeid på Fjære

Det vil bli begrenset fremkommelighet i forbindelse med forberedende arbeider for utbedring av bru på Fjære.

• Skatteetaten og servicetorget i Bodø kommune utveksler kunnskap

Samarbeid om offentlige service

For at det skal være enklest mulig for innbyggerne å møte det offentlige har servicetorget i Bodø kommune og Skatt Nord i Bodø møttes for å utveksle kunnskap.

• sgnerning

Samarbeidsavtale med Skatteetaten

Bodø kommune forsterker innsatsen mot arbeidslivskriminalitet gjennom dialog og samarbeid med Skatteetaten ved byggingen av nytt rådhus.

• KSsvarUt

Brukermøte i SvarUt

KS SvarUt inviterer kommuner i Nordland til brukermøte i Bodø tirsdag 21.mars kl. 10.00 - 15.00 i Molostua.

• sykepleiiere ser i kamera

Legevakta endelig på nødnettet

- Endelig er vi på samme nett som med alle nødetater, sier Merete Johansen, prosjektleder for nødnett på Bodø kommunale legevakt. Tirsdag 7. Mars kl.10 ble det nye nødnettet tatt i bruk av legevakta i Bodø.

• Mangfold

Tilskudd til frivillig virksomhet i lokalsamfunn

Søknadsfrist 1.mai 2017

• Kulturpris

Bodø kommunes kulturpris

Kulturprisen kan tildeles en person, forening eller institusjon som har sitt virke i, eller spesiell tilknytning til Bodø kommune.

• Søk kulturstipend

Bodø kommunes kulturstipend

Bodø kommune deler hvert år ut inntil 3 kulturstipend à kr 20 000. Kulturstipendet skal være et utviklingsstipend for unge talenter innenfor alle kulturområder. Søknadsfristen er 15.mars.

• Boliger i Bodø

Lang ventetid på telefon

Det er veldig mange som ringer til oss med spørsmål om eiendomsskatt.

• Tidligere ordfører Ole Henrik Hjartøy, statsminister Erna Solberg og ordfører Ida Pinnerød

Nå blir det ny flyplass

– Vi er enige om å sette i gang arbeidet med å flytte flyplassen i Bodø, bekrefter statsminister Erna Solberg.

• Tunnel Heggmoen

Byteknikk - Sikringstiltak Heggmoen/Sørstrupen

Fjellanleggene ved hovedvannledningene på Heggmoen og Sørstrupen skal sikres. Anbudsprosess er igangsatt.

• Strandsøppel

Nå kan du søke om støtte til å rydde opp strandsøppel

Har du en god ide som kan bidra til å rydde opp i forsøplingen i havet og langs kysten? Miljødirektoratets tilskuddsordning for opprydding er i år på 35 millioner kroner. Fristen for å søke er 16. mars 2017.

• Isokart

NN2000 - ny nasjonal og Nordisk høydereferanse i Bodø kommune

Jobber du med kart eller andre høydebærende data? 01.02.2017 endret vi høydegrunnlaget i Bodø kommune. Da ble alle høyder endret med +4 til +12 cm. Det nye høydesystemet har fått navnet NN2000 (Normal Null 2000).

• Døråpneren

«Døråpneren» til Bratten aktivitetspark

Nordland fylkeskommunes tilgjengelighetspris gikk i år til Bratten aktivitetspark som har jobbet for barn og unge både i forhold til fritiden og tradisjonelle skolefag.

Viser fra 151 til 175 av totalt 439 artikler