• Tromsø

Hilsen fra Tromsø: Gratulerer Bodø!

Les hilsenen fra ordfører Jarle Aarbakke og byrådsleder Kristin Røymo her.

• Bodø By

Vi vant!

Bodø vant statens pris for Norges mest attraktive by 2016. - En fantastisk lagseier, sier ordfører Ida Pinnerød.

• Oppstart eRom Bølgen

Oppstart av Lifecare eRom på Bølgen

I dag 30. mai startet avdeling Bølgen på Sølvsuper Helse- og velferdssenter opp produksjon på Lifecare eRom (elektronisk pasientrom på nettbrett).

• rådhuset

Infomøte flyttet

Informasjonsmøtet om kommunereformen som skulle vært avviklet mandag 30.mai er flyttet til onsdag 8.juni kl 19.00 i bystyresalen, Bodø Rådhus. Mandag 6.juni kl 19.30 arrangeres samme møte på Ungdomshuset, Kjerringøy

• illustrasjon

48 prosent i Bodø vil ha storkommune

48 prosent av innbyggerne i Bodø kommune ønsker å slå seg sammen med Steigen, Værøy, Røst, Gildeskål, Saltdal og Rødøy.

• polsk presidentbesøk

Flagger for den polske presidenten

I dag kommer Polens president, Andrzej Duda, på besøk til Bodø. Hensikten med dette besøket er å få litt mer kjennskap til Nordområdene og til NATOs tilstedeværelse i landsdelen.

• Langs Hunstadringen blir det nytt fortau

Bypakke Bodø - Hunstadringen

En «missing link» i vegsystemet på Mørkved kommer på plass.

• Dommerhammer

Tingrettsmeddommere, lagrettsmedlemmer og jordskiftedommere 2017-2020

• fotrball

Bodø 200 år – Bodø/Glimt-Aafk

Som avsluttning på jubileumshelgen forsøkte Bodø/Glimt å sette publikumrekord på nye Aspmyra. Se bildene her.

• utdeling

FK Bodø/Glimt tildelt Bodø bys kulturpris for 2016.

Prisen ble delt ut foran et nesten fullsatt Aspmyra stadion i pausen da Bodø/Glimt møtte Aalesund på søndag. Se bildene her.

• biskop Krogh

Bodø 200 år – Jubileumsgudstjeneste

Søndag 22. mai ble det holdt jubileumsgudstjenest i Bodø domkirke. Se bildene her.

• barnehage

Bodø 200 år – barnebursdag til 1000

Over 1000 barnehagebarn feiret Bodø kommunes bursdag utenfor Stormen bibliotek. Se bildene her.

• festforstilling

Bodø 200 år – Bursdagsforestilling i Stormen

Se bildene fra den store festen her.

• Ski

Bodø 200 år – Skishow i Moloveien

Skishow med Martin Johnsrud Sundby, verdens beste skiløper. Se bildene her.

• apning

Bodø 200 år – Åpning av havnepromenaden

På Bodøs 200-årsdag ble endelig den nye havnepromenaden åpnet. Se bildene fra åpninga her.

• interaktiv lekeplass

Bodø 200 år – Ny lekeplass på torget

I dag åpnet den en splitter ny interaktiv lekeplass i Bodø sentrum. Se bildene fra åpningen her.

• skoleshow

Bodø 200 år - Historiske spill

Alle Bodøs 23 grunnskoler har siden høsten 2015 jobbet med ulike temaer, og tidsrom i Bodø bys historie. De har lagd små og store forestillinger på skolen, og så er skolenes bidrag satt sammen til en stor forestilling som ble fremført i Stormen konserthus på torsdag.

• FM SLUKK

I 2017 erstattes FM med DAB+

I løpet av Januar 2017 erstattes FM med DAB+ i Nordland. Alle rikssendte radiosendinger blir da heldigitale. De fleste lokalradioer kan fortsatt sende på FM. Med en DAB+-radio kan du høre flere kommersielle kanaler og alle NRK-kanalene.

• Per Martin Jakobsen ble en svært glad mann da ordfører Ida M. Pinnerød overrasket han med 2 billetter til Bodøs bursdagsshow i Stormen på fredag. Foto: Per-Inge Johnsen

Gir bort 100 billetter til bursdagsshowet

Ordfører Ida M. Pinnerød gir 50 personer 2 billetter hver til burdsdagsshowet i Stormen på fredag.

• Byteknikk - Infrastruktur Speiderlandsleir 2017

Rønvikjordene tilrettelegges for speiderlandsleiren som går av stabelen 2017.

• jurybesøk

Attraktiv by sin jury på besøk

I dag var det Bodø som sto for tur på når juryen for Attraktiv by - Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling var på sin rundreise for de tre kandidatene.

• sykkel

Vi trenger DIN gamle sykkel

Har du en gammel sykkel liggende i kjelleren, bakgården eller kanskje i garasjen som du ikke bruker? Lever den på Vågøynes gård 19. mai, så er du med i trekningen av et parkenpass.

• Intensjonsavtalen signeres

Intensjon om storkommune

Kommunene Værøy, Røst, Saltdal, Gildeskål, Rødøy, Steigen og Bodø skrev i dag under en intensjonsavtale om å slå seg sammen.

Hvordan Tverlandsbrua ble til

Kom hør Torbjørn Brasets foredrag om Hvordan Tverlandsbrua ble til. Fotograf Torbjørn Braset fulgte arbeidet med tverlandsbrua og nye rv. 80 forbi Hopen siden første spadetak. Den pensjonerte marineoffiseren, som selv bør på Løding, har brukt store deler av tida si på dette prosjektet

• Planskisse Bodøsjøveien - nytt busstopp

Bypakke Bodø - Kollektivprosjekter

2016 skal flere bussholdeplasser oppgraderes.

Viser fra 151 til 175 av totalt 410 artikler