• Hundeposestasjon ved Furulia på Tverlandet

2016 | 30 hundeposestasjoner på plass!

Nå er total 30 stasjoner på plass ved typiske lufteområder for hunder.

• badedagen

Den store badedagen 18. september

Søndag 18. september står Nordlandsbadet klar til å skape ekstra glede og begeistring.

• krisesenteret film

Lanserer film for barn som kommer på krisesenter

Krisesenteret i Salten har lagd en animasjonsfilm for nyankomne barn på krisesenteret.

• Rådmann Rolf Kåre Jensen flytter kontoret sitt fra rådhuset til Moloveien 16.

Nå flytter ledelsen ut

Torsdag 15. september flytter Bodø kommunes toppledelse fra rådhuset til DNB-bygget i Moloveien 16.

• Tora på snart 93 år

Har du også lyst å være besøksvenn?

Rundt om i landet finnes det flere tusen frivillige besøksvenner som besøker mennesker både i private hjem og på institusjoner. De fleste besøksvenner har én person de besøker fast, som regel en time eller to i uka. Besøksvennen og den som får besøk bestemmer sammen hva de skal gjøre. De går turer eller gjør andre sosiale aktiviteter - eller treffes bare for å prate. Den ukentlige kaffekoppen med en besøksvenn er en verdi som vanskelig lar seg beskrive eller måle.

• eRom-kake

Sørgjerdet Bokollektiv er først i Norge med Lifecare eRom

I dag startet Sørgjerdet Bokollektiv opp produksjon på Lifecare eRom (elektronisk pasientrom på nettbrett). Sørgjerdet Bokollektiv er dermed først i Norge til å ta i bruk eRom på bokollektiv.

• rådhuset

Disse vil bli HR-sjef

Ved søknadsfristens utløp har det kommet inn 14 søknader til stillingen som HR-sjef i Bodø kommune. To søkere valgte å trekke søknaden da det ikke ble gitt unntak fra offentliggjøring på søkerlister. Av de gjenværende 12 har én søker fått innvilget unntak fra offentliggjøring.

• Bufetat

Tredoblet fosterhjemsinteresse etter Arctic Race

Bufetat region nord, som er en partner av Arctic Race of Norway, opplevde en dobling av henvendelser fra potensielle fosterforeldre etter årets sykkelritt. I Bodø var pågangen størst, med en tredobling av henvendelser.

• Stormen

Stormen topp 6 i verden

Wired magazine har Stormen bibliotek på listen «10 of the most beautiful libraries on earth».

• Folkehelseuka 2016

«Happy city - det e folkan som gjør byen glad!»

Storgata og Anna Benoni-parken blir arenaer for helse og trivsel under Folkehelseuka 2016.

• Piratskuta i Messiosen barnehage

Nytt lekeutstyr i Gjæran barnehage avd. Messiosen

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt, og til stor glede for barna, meldes lekeområdet i Messiosen barnehage ferdig rehabilitert.

• Byteknikk – Terminalkai sør del II

September 2016 er det planlagt oppstart for omfattende infrastruktur-arbeider ved nye Terminalkai sør ved Jernbanestasjonen.

• ARN 2016

Hyggelig tilbakemelding etter Arctic Race

Fra BUF-etat Region Nord har vi fått følgende hilsen post festum:

• Rute 3 ved busstoppet Vollen sykehjem

Bypakke Bodø - Vollveien busstopp

September 2016 er planlagt innflytting på Vollen sykehjem for ansatte som jobber på rådhuset - rute 3 med busstoppet "Vollen sykehjem" blir et fint alternativ til de som ønsker å reise kollektiv.

• Ny by ny flyplass

Vellykket vennskapsbymøte

Mandag til torsdag i forrige uke var Bodø kommune vertskap for de nordiske vennskapsbyene Jönköping/Sverige, Kuopio/Finland og Svendborg/Danmark. Byutvikling, kultur, klima og miljø var tema i det omfattende programmet for dagene.

• Her ser du hvordan trafikken i Bodø sentrum påvirkes denne dagen. Klikk på kartet for stor versjon.

Søndag 14. august

• sykkel

Bli med på folkefesten!

På søndag er det storskjermer med tilhørende herligheter i både Solparken og Brevika. Her finner du programmet.

Lørdag 13. august

• Et norsk-russisk samarbeid i Arctic Race og Norway kan bli en realitet allerede til neste år.

Svært nær en russisk etappe i 2017

Et norsk-russisk samarbeid i Arctic Race of Norway kan bli en realitet allerede til neste år. Det bekrefter presidenten i det russiske sykkelforbundet, som for øyeblikket er i Norge for å overvære årets utgave av rittet.

Fredag 12. august

Torsdag 11. august

• Klassisk spinning

Klassisk spinning på torget - kommunen var med

I dag - onsdag ble det arrangert Klassisk spinning på torget. 125 spinningsykler var satt ut, og til tonefølge fra MIN-ensemblet ble det tråkket muntert i vei. Og kommunen var - som det fremgår av bildet, i første rekke.

• bil som taues

Nå taues biler bort

I forbindelse med Arctic Race of Norway er det innført parkeringsforbud i flere gater i Bodø. Nå taues bilene som er feilparkerte bort.

• Bilde fra Arctic race of Norway 2013

Vi trenger flere frivillige til Arctic Race!

Det er særlig behov for folk i Bodøsjøen, men også i Grønnåsen/Soløyvannet og i sentrum. Innsatsen trengs fra 11.30 til 14.30 på torsdag, og består i å hjelpe til med stenging av veier under rittet.

• Foto: Kim Jakobsen / Katucha

Åpningsshow i kveld

Arctic Race of Norway sparkes i gang med lagpresentasjon og Julie Bergan-konsert i Solparken kl. 17.45 i kveld. Her finner du også fullstendig oversikt over aktiviteter under ARN.

Viser fra 151 til 175 av totalt 406 artikler