• Barne- og ungdomsbokdagan i Bodø

Tilbud til leseglade elever og lærere

Barnebokdagan i Bodø arrangeres for første gang 26. - 29. oktober i Stormen bibliotek. Det blir program for alle aldersgrupper, og alt er gratis.

• Ved å flytte huskestativets beliggenhet nærmere skolegården kunne fallsonen opparbeides med hensyn til universell utforming og tilgjengelighet for alle!

Løpsmark skole har fått nye lekeapparater

Som ledd i Bodø kommunes rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært på Nordsia.

• Formannskapet i Bodø vil ha hjertesenter ved Nordlandssykehuset.

Sammen om hjertesenter

Formannskapet i Bodø kommune vedtok i dag en enstemmig felles uttalelse om hjertesenter eller et PCI-senter ved Nordlandssykehuset

• Terje Jonassen (foran) får full støtte fra rektorene, Geir Næstby, Bankgata ungdomsskole, og Hilde Wiik, Løpsmark skole.

Støtter ungdom i skole

Det kan være krevende å være ungdomsskoleelev i dag. Terje Jonassen forsøker å bidra til at det blir litt enklere for elevene på Bankgata ungdomsskole og Løpsmark skole.

• Byteknikk - Støttemur Framlia

Det etableres en ny støttemur i Framlia på Øvre Hunstad.

• Stormen

Full frifinnelse i Stormen-rettsak

Bodø kommune ble saksøkt for 13 millioner kroner pluss renter og sakskostnader. Lagmannsretten har nå frikjent kommunen som får 1 million kroner i saksomkostninger tilbake.

• Hagebyen på Tverlandet. Her vil det bli fortau.

Bypakke Bodø - Hagebyen fortau

Bypakke Bodø starter et fortaus-prosjekt for å sikre trygg ferdsel og en tryggere skolevei for barna på Tverlandet.

• viktolina

Russiske "presidenter" på besøk

I disse dager er Nordland fylkeskommune vertskap for to russiske deltakere i det såkalte presidentprogrammet. I går besøkte Veronika Filinovskaya(til h.) og Lina Nikiforova Bodø kommune.

• Byteknikk – Vannforsyning Nordsida

I løpet av oktober i år vil man starte på siste etappe i utbyggingen. Denne går fra Skaug og frem til Mulstrand. Arbeidene vil pågå frem til årsskiftet 2017/18.

• bra mat

Bra Mat-kurs

10 oktober starter vi opp et Bra Mat-kurs hos oss. Har du lyst til å lære med om bra mat for bedre helse?

• Servicetorget har problemer med sentralbordet

Vi har fått nytt sentralbord og har problemer med oppstarten

Servicetorget har problemer med å ta telefoner som ringer inn på kommunens hovednummer. Dette skyldes at vi har fått nytt sentralbordsystem og alt er ikke på plass enda.

• Furulia lekeplass ble oppgradert 2016

Furulia lekeplass ferdig rehabilitert

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Furulia lekeplass på Tverlandet.

• Foto: Google Earth

Stormyrveien blir forkjørsregulert

Det er vedtatt innføring av forkjørsregulering i Stormyrveien fra høsten 2016. Veien blir skiltet om, slik at kjørende fra sideveier er pålagt vikeplikt. Bilister bes være aktsomme og følge endrede skilt.

• Åpning NLSH

Nyåpning av Nordlandssykehuset

Helse- og omsorgsminister Bent Høie gratulerte den spreke 89-åringen. Her kan du se video av hele åpningsfesten.

• Åpning e-rom

Nå er vi igang med Lifecare eRom

26. september startet avdeling Langbølgen på Sølvsuper Helse- og velferdssenter opp produksjon på Lifecare eRom (elektronisk pasientrom på nettbrett).

• legevaktsjef Jannicke Fosdahl.

Økt ventetid på legevakta

Bodø legevakt skal legge om til nytt journalsystem. Det kommer til å medføre mer ventetid fra mandag av.

• Oppgradering av uteområde og lekeplassutstyr i Linken barnehage

Oppgradering av uteområde - Linken barnehage

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Linken barnehage i Rønvik.

• Det blir mye aktivitet i Jensvilldalen 17/9 - 19/9/2016. Det skal bygges en ny undergang for biler.

Bypakke Bodø - Info helgearbeid Jensvolldalen kulvert

Arbeidene starter lørdag 17/9 kl 07.30 og det legges opp til å være ferdig mandag 19/9 kl 04.30. Det blir mye aktivitet og alle som ferdes rundt anleggsområdet oppfordres til å være ekstra forsiktig. Arbeidet streames direkte her.

• Lekeutstyret i Osphaugen barnehage ble rehabilitert i 2016.

Nytt lekeutstyr i Gjæran barnehage avd. Osphaugen

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt ble lekeutstyret ved Osphaugen barnehage rehabilitert.

• Hundeposestasjon ved Furulia på Tverlandet

2016 | 30 hundeposestasjoner på plass!

Nå er total 30 stasjoner på plass ved typiske lufteområder for hunder.

• badedagen

Den store badedagen 18. september

Søndag 18. september står Nordlandsbadet klar til å skape ekstra glede og begeistring.

• krisesenteret film

Lanserer film for barn som kommer på krisesenter

Krisesenteret i Salten har lagd en animasjonsfilm for nyankomne barn på krisesenteret.

• Rådmann Rolf Kåre Jensen flytter kontoret sitt fra rådhuset til Moloveien 16.

Nå flytter ledelsen ut

Torsdag 15. september flytter Bodø kommunes toppledelse fra rådhuset til DNB-bygget i Moloveien 16.

• Tora på snart 93 år

Har du også lyst å være besøksvenn?

Rundt om i landet finnes det flere tusen frivillige besøksvenner som besøker mennesker både i private hjem og på institusjoner. De fleste besøksvenner har én person de besøker fast, som regel en time eller to i uka. Besøksvennen og den som får besøk bestemmer sammen hva de skal gjøre. De går turer eller gjør andre sosiale aktiviteter - eller treffes bare for å prate. Den ukentlige kaffekoppen med en besøksvenn er en verdi som vanskelig lar seg beskrive eller måle.

• eRom-kake

Sørgjerdet Bokollektiv er først i Norge med Lifecare eRom

I dag startet Sørgjerdet Bokollektiv opp produksjon på Lifecare eRom (elektronisk pasientrom på nettbrett). Sørgjerdet Bokollektiv er dermed først i Norge til å ta i bruk eRom på bokollektiv.

Viser fra 151 til 175 av totalt 401 artikler