75 55 50 00

Du er her:

 • Bilde fra Arctic race of Norway 2013

  Vi trenger flere frivillige til Arctic Race!

  Det er særlig behov for folk i Bodøsjøen, men også i Grønnåsen/Soløyvannet og i sentrum. Innsatsen trengs fra 11.30 til 14.30 på torsdag, og består i å hjelpe til med stenging av veier under rittet.

 • Foto: Kim Jakobsen / Katucha

  Åpningsshow i kveld

  Arctic Race of Norway sparkes i gang med lagpresentasjon og Julie Bergan-konsert i Solparken kl. 17.45 i kveld. Her finner du også fullstendig oversikt over aktiviteter under ARN.

 • Her ser du hvordan trafikken i Bodø sentrum påvirkes denne dagen. Klikk på kartet for stor versjon.

  Onsdag 10. august

  Her ser du hvordan trafikken i Bodø sentrum påvirkes denne dagen. Klikk på kartet for stor versjon.

 • Minibuss

  Transport til dagsentre torsdag 11. august

  I forbindelse med gjennomføring av Arctic Race of Norway og stengte veier vil det ikke bli transport av brukere til dagsentrene torsdag 11. august 2016. Dagsentrene vil være åpne, slik at de som har mulighet til å komme seg dit selv kan benytte tilbudet.

 • Her ser du hvordan trafikken i Bodø sentrum påvirkes disse dagene.

  Mandag 8. og tirsdag 9. august

  Her ser du hvordan trafikken i Bodø sentrum påvirkes disse dagene. Klikk på kartet for stor versjon.

 • Foto Per-Inge Johnsen

  Pressemelding fra Salten politidistrikt: Stengte veger under Arctic Race

  Torsdag 11. august braker det løs med Arctic Race of Norway. To av etappene skal gå på vegene i Salten. For deg som innbygger i Salten betyr det flere stengte veger over lengre perioder, henholdsvis torsdag 11. august og søndag 14. august.

 • Trafikken i Bodø

  Trafikken i Bodø under Arctic Race of Norway

  Her finner du oversikten over stengte veier og parkeringsforbud under Arctic Race of Norway. Trafikken i Bodø påvirkes hele neste uke. I menyen til venstre kan du velge å se hvilke restriksjoner som gjelder de enkelte dagene.

 • Byteknikk - Bodøelv overvannstunnel

  Bodø kommune skal lage en avlastende vannvei fra Bodøelva som kan ta imot vannmengder som kan oppstå ved 200-års flom. Byggetid: august 2016 - august 2017.

 • Sykler på bunnen av Saltstraumen

  Sykler på bunnen av Salstraumen

  Se TV2s video av Fredric Ihrsjen som gjør Arctic Race-stuntet her.

 • Flere av storlagene stiller med sine beste menn når den fjerde utgaven av Arctic Race of Norway trilles i gang 11. august. På startstreken finner vi blant andre tidligere verdensmester Philippe Gilbert (BMC), fjorårsvinner Rein Taaramäe (Katusha), samt hjemmefavorittene Alexander Kristoff (Katusha), Sondre Holst Enger (IAM), Lars-Petter Nordhaug (Sky) og August Jensen (Coop-ØsterHus).

  Toppryttere klare for Arctic Race 2016

  Flere av storlagene stiller med sine beste menn når den fjerde utgaven av Arctic Race of Norway trilles i gang 11. august.

 • Nytt fortau i Ole Reistads vei ved Østbyen skole.

  Bypakke Bodø - Ole Reistads vei

  Barn skal komme seg trygt til skolen, selv om de ikke blir kjørt helt til skoletrappa - derfor ble fortauløsningen oppgradert fra tidligere 1,2m til en minimumsbredde på nå 2,5m. Dette gjør at barna kan ferdes tryggere i Ole Reistads vei.

 • Elbiler

  På offentlige parkeringsplasser i Bodø kommune, det vil si alle avgiftsplasser tilhørende Bodø kommune, gjelder følgende fra 1.januar 2017:

 • Varsling om driftshendelser

  Byteknikk benytter varsling av planlagte og akutte driftshendelser ved bruk av SMS eller talemelding på fasttelefon.

 • Minnemarkering

  Minnemarkering 22.juli

  Også i Bodø blir det minnemarkering i forbindelse med 5-års dagen for tragedien i Regjeringskvartalet og på Utøya.

 • grunnstein lagt ned

  Grunnsteinen lagt for Jektefartsmuseet

  I nærvær av flere hundre fremmøtte ble grunnsteinen for Jektefartsmuseet på fredag lagt ned i Bodøsjøen. Det var fylkesordfører Sonja A. Steen, Nordlandsmuseets styreleder, Geir Ketil Hansen og fungerende ordfører Synne Høyforsslett Bjørbæk som foretok den symbolske handlingen.

 • Arctic Race of Norway

  Har du lyst å bidra?

  Det nærmer seg nå Arctic Race som skal finne sted i Nordland fra 11.-14 august i år, og vi har behov for sikkerhetsvakter og løypevakter langs hele trasèen.

 • Tverlandet bo- og servicesenter - hagen

  Aktivitetsplan juli - desember 2016 - Tverlandet bo- og servicesenter

  Vi er opptatt av at senteret skal få en naturlig plass i lokalmiljøet. Tverlandet bo- og servicesenter skal være et åpent, aktivt og levende senter, hvor mennesker møtes og nettverk bygges som i samfunnet for øvrig. Fellesarealer i servicesenteret kan benyttes av alle. Vi mennesker har behov for møteplasser som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet. Bruk nærmiljøhuset ditt!

 • meddommere søkes

  Riktig brev, men feil navn!

  Det ble nylig sendt ut brev via Altinn til mange av kommunens innbyggere i forbindelse med valg av nye meddommere til Hålogaland lagmannsrett og til Salten jordskifterett. Dessverre står det feil navn på brevet fra Bodø kommune til aktuelle nye meddommere.

 • Stinettet ved Mørkvedmarka skole skal delvis asfalteres.

  Bypakke Bodø - Bamseveien

  Elevene på Mørkvedmarka skole skal få tryggere skolevei.

 • Trygghetsalarm

  Trygghetsalarm

  I forbindelse med at Brannstasjonen er flyttet til nye lokaler – har vår leverandør for trygghetsalarm, Nordkontakt AS, inngått avtale med HT Safe AS, om å besvare alarmer som ikke besvares av hjemmetjenesten.

 • I 2013 ble det bygget nye busstopp ved NPS i Thalleveien.

  Bypakke Bodø - Thalleveien busstopp

  Buss er absolutt et alternativ for besøkende og deltagere på årets sommer-aktiviteter på 4H gården.

 • Rolf Kåre Jensen og Cornelia Rasic

  Kornelija Rasic er ny økonomidirektør

  Kornelija Rasic er tilsatt som kommunaldirektør for økonomi og finans i Bodø kommune.

 • åpning

  De nye rusboligene offisielt åpnet

  – Livet består av en rekke tilfeldigheter. Vi skal være forsiktig med å si at det er egen dyktighet som har gjort at vi har nådd langt. Eller andres udyktighet eller dårlige moral som har ført dem i motsatt retning, sa varaordfører Synne Høyforsslett Bjørbæk da hun åpnet Bodø kommunes nye rusboliger i Hålogalandsgata 131.

 • kart NM på sykkel

  Nå blir det parkeringsforbud

  I forbindelse med sykkkel-NM som starter på søndag opprettes det midlertidige endringer i hvor man kan parkere i Bodø sentrum. Endringene gjelder fra fredag 17. juni.

 • Utvekslingselever på besøk

  Utvekslingselever reiser hjem

  De siste 10 årene har det vært en tradisjon at utvekslingselever fra andre land har kommet på besøk på Rådhuset før de reiser hjem.

Viser fra 151 til 175 av totalt 394 artikler

Arkiv