• Tverlandet skole

Veidekke bygger nye Tverlandet skole

Har signert kontrakt for 302 millioner kroner med Bodø kommune.

Pårørendeskolen i Bodø

Kurstilbud for pårørende til personer med demens

• Miljøenheten: Solveig Margrethe Bergseng Lakså & Ingunn Øvsthus

Fokus på miljø

Dagens miljøutfordringer er komplekse. Derfor er et sterkt fagmiljø og et godt samarbeid mellom saksbehandlere på tvers av kommunens avdelinger viktig. Nå er Miljøenheten på plass og trekker i trådene.

• Bodø by

Luftkvaliteten i Bodø

En ny undersøkelse viser at luftkvaliteten i Bodø i perioder kan være dårlig. Teknisk avdeling Miljøenheten vil i løpet av kort tid avgjøre om det er behov for å etablere faste målestasjoner i byen.

Sølvsuperuka 2017

Fredag 10. februar er det åpning av Sølvsuperuka 2017 og etter det ruller godbitene fram. Sjekk ut programmet, det meste er gratis og alt er åpent for alle.

• Velferdsteknologi i praksis på Sølvsuper helse- og velferdssenter.

Bodø er best på digitalisering

Telenor Norge har kåret Bodø til landets beste kommune på digitalisering. Se ordfører Ida Pinnerød direkte i paneldebatt kl. 09.50.

• Tomcat ida og inger hilde

Ny flyplass kan stå ferdig i 2024

Avinor og Forsvarsbygg overleverte i dag sine rapporter om hvordan de ser på lufthavnkonseptet som planlegges i Bodø.

• Skred skjerstad foto Viktor Renström, Statens vegvesen

Rasveien åpner i dag

Veien inn til Skjerstad og Breivik åpner tidligst kl. 16.00.

• Reinsdyr i Rådhusparken

Samisk Uke 2017

Her finner du programmet for Samisk Uke 2017 i Bodø.

• St. Elliott-gjengen med ordfører Ida Pinnerød

Gjorde stas på St. Elliott

Matheo Anbakk (7) hadde igjen hovedrollen da ordføreren inviterte prisvinnerne til kake og kaffe.

• Snøbrøyting

Meld feil på nett

Med Bodø kommunes feilmeldingssystem på vei, vann, avløp og miljø kan du melde inn feil elektronisk. Nå om vinteren kan du også melde inn typiske vinterhendelser som behov for strøing/brøyting eller feil med gatelys.

• Grete Kristoffersen Foto:Per-Inge Johnsen

– Mine tre beste år

Utviklingsdirektør Grete Kristoffersen har sagt opp sin stilling i Bodø kommune.

• Bodø kommunes STImuli-prosjekt har lagd nye turkart som deles ut med posten denne uka.

Denne uka får alle i Bodø nye kart

• Anleggsstart Fredensborgveien

Fredensborgveien stengt ved Haakon VII gate

Fra januar starter omfattende arbeider med vann- og avløpsledningene i Vestbyen.

• bra mat

Bra mat-kurs

13. Februar starter vi opp et nytt Bra Mat-kurs. Målgruppen er personer som ønsker å endre kostvaner for å forebygge sykdom eller leve bedre med diagnosen de allerede har fått. Påmeldingsfrist 6. Februar.

• Illustrasjon Bodø rådhus

Nærmer seg byggestart av nytt rådhus

Nå går arbeidet med nytt rådhus i Bodø inn i en ny fase. Fra og med fredag 13. januar er hele kvartalet definert som en byggeplass.

• Hurtigruta Nordlys

Bodø Havn betaler 1,2 mill. til Hurtigruten

Bodø Havn KF overfører nå vel 1,2 millioner kroner til Hurtigruten som selskapet ifølge dommen i tingretten urettmessig har betalt i sikkerhetsgebyr.

• Skal vi slå oss sammen?

Infobrosjyre om kommunesammenslåing, Steigen

Forhandlingsutvalget i Bodø og flertallet av forhandlingsutvalget i Steigen har blitt enige om en avtale om sammenslåing av de to kommunene til en ny storkommune. Denne legges fram for behandling i de to kommunestyrene. Her får du informasjon og fakta om det avtalen inneholder og veien videre.

• vanngym

Frisk i vann - ledige plasser i gruppen

Vi har ledige plasser på vår Frisk i vann-gruppe for deg med muskel- og skjelettplager og for gravide. Treningen er særdeles skånsom, der man ikke får de harde støtene og belastningsplagene som man kan få på land. Tirsdag kl 13.45 - 14.45.

• parkering

Nye parkeringsregler fra nyttår

1 Januar 2017 skjer en del endringer innenfor regelverk om parkering. Det innføres ny parkeringsforskrift om vilkårsparkering og det gjøres noen justeringer i forskrift om offentlige parkeringsgebyr.

• søvn

Strever du med søvnen?

Opplever du at du får for lite søvn? Er du uopplagt i løpet av dagen? Frisklivssentralen starter opp søvnkurs 30. januar. Påmeldingsfrist 15. januar

• ANR

Arctic Race-starten fra Bodø til Ibestad

Ordfører Ida Pinnerød overleverte vandrepokalen fra Bodø som sisteårs Arctic Race-startsted til årets startsted som er Andørja i Ibestad kommune.

• skitur

Er løypene oppkjørt?

Her får du oppdatert informasjon om kommunens løyper.

• Ateas avdelingsleder Dag Frøhlich og Bodø kommunes assisterende rådmann Anna Welle avtalen.

Signerte IKT-avtalen med Atea

Atea blir leverandør av IKT-tjenester til Bodø kommune de neste fire årene.

• Arne

Arne Myrland tilsatt som ny helseleder

Arne Myrland er tilsatt som ny helseleder med tiltredelse 1. januar. Han kommer fra HR-kontoret hvor han jobbet som jurist.

Viser fra 101 til 125 av totalt 403 artikler