Artikler for Februar 2018

• Fotokonkurranse

Inviterer til fotokonkurranse

Bodø kommune setter i gang en fotokonkurranse for å finne det rette bildet til den nye kommuneplanens samfunnsdel. Send inn ditt beste bilde!

• Tilskuddsportalen

- Dette er et godt folkehelsetiltak

Bodø kommune gjør et krafttak for at lag og foreninger skal få lettere tilgang til økonomiske tilskudd. Folkehelsekoordinatoren håper på stor aktivitet.

• Semianr

Innholdsrikt innovasjonsseminar

Tirsdag morgen var det invitert til seminar om innovasjon, i regi av Bodø kommune.

• Tverrfaglig fagdag CFS/ME i Bodø

I regi av Nasjonalt kompetansesenter og Helgeland sykehus inviterer Bodø Kommune til fagdag 22.mars 2018.

Pårørendeskolen i Bodø

Kurstilbud for pårørende til personer med demens

• Innovasjonsutvalget.

Inviterer til seminar om innovasjon

Bodø kommune inviterer til seminar for å sette fokus på økt innovasjonskraft i Bodø.

• Bratten

Nytt tilbud på Bratten

Bratten aktivitetspark inviterer til Åpen møteplass - tirsdager og torsdager.

• bluesmothers_thumb

Starter opp Blues Mothers

Denne våren starter kommunen opp tilbudet Blues Mothers - en mestringsgruppe for deg som har det litt vanskelig etter fødselen.

• Nye Bodø Rådhus

- Kommune-Norge må se til Bodø

- Bodø viser vei i Kommune-Norge og kan være et fyrtårn i Norden i kampen mot arbeidslivs-kriminalitet.

• The Shelter

Gjev pris til kortfilmen «Det trygge huset»

Den animerte kortfilmen «Det trygge huset» («The Shelter») vant ECFA Doc Award 2018 - som fjorårets aller beste europeiske dokumentarfilm for barn.

• Bodøsjøen skole

Elevenes ideer til framtidas Bodø ble forestilling

Denne uka har elevene ved Bodøsjøen skole vist fram sin utgave av framtidas Bodø – med ny flyplass og status som verdens smarteste by.

• Boligdagen

Boligdagen: Setter bolig og eldre på dagsorden

Fredag 16. februar - under Sølvsuperuka - arrangeres en egen temadag om bolig. Boligdagen er gratis og åpen for alle - se hele programmet her!

• Sølvsuperuka 2018

Åpnet Sølvsuperuka 2018

Ordføreren åpnet den fjerde utgaven av Sølvsuperuka - under en flott markering fredag. Nå venter ti dager med mange forskjellige arrangementer.

• signering av avtale

Starter arbeidet med felles Bodø-utredning

- Arbeidet kan ta Bodø viktige steg videre, sier ordfører Ida Pinnerød som leder som styringsgruppa for prosjektet som har fått navnet «Ny by Bodø – smart transport.»

• Eldrerådet vil ha med deg på Sølvsuperuka 2018.

Inviterer til Sølvsuperuka 2018

Ordføreren smeller det hele i gang, deretter venter ti dager med aktiviteter, kultur, marked og fagseminarer. Eldrerådet håper på god deltakelse under årets utgave av Sølvsuperuka.

• Signering av avtale.

- Et unikt og viktig steg videre

Torsdag ble avtalen mellom Avinor, Forsvarsbygg og Bodø kommune signert, og nye milepæler nådd i den omfattende planleggingen og jobben knyttet til ny flyplass og ny bydel i Bodø.

• velferdstekonlogi

«Vi, velferd og teknologi»

Nasjonalt og lokalt snakker mange om velferdsteknologi, men hva er det egentlig og hvorfor må vi i Bodø ha fokus på dette?

• NYBY

Planer for ny flyplass presenteres for bystyret

Avinor, Forsvarsbygg og Bodø kommune inngår avtaler knyttet til ny flyplass i Bodø.

• PBL og Bodø kommune

Signerte samarbeidsavtale

- Dette handler først og fremst om ungene og at de skal få en enda bedre hverdag, uansett om de går i en privat eller kommunal barnehage i Bodø, sier ordfører Ida Pinnerød.

• Tilskudd

Kick off kurs i bruk av Tilskuddsportalen for lag og foreninger i Bodø

I 2018 skal Bodø kommune prøve ut et abonnement på Tilskuddsportalen. Portalen har over 1500 tilskudd og blir et gratis verktøy hvor lag og foreninger i Bodø kan finne tilskudd og støtte til gode prosjekter.

• Remi Larsen

Housing First Bodø er i drift

- Vi har som målsetting å bosette 10-15 personer i løpet av det første driftsåret.

• Vannverk

Ingen fare med drikkevannet

Vannprøvene som ble tatt, etter innbruddet i vannforsyningsanlegget i Bodø, viser så langt ingen unormale funn og det er ikke påvist noen helseskadelige stoffer.

• Pressekonferanse

Innbrudd i vannverk i Bodø

Tirsdag kveld ble det oppdaget et innbrudd i vannanlegget ved Sørstrupen i Hunstadlia i Bodø.