Artikler for August 2017

• Graving

Kryss Fredensborgveien/Hernesveien

I forbindelse med saneringsarbeidene i Vestbyen vil krysset Fredensborgveien/Hernesveien bli stengt fra mandag 21.8.2017.

• Nye fotballmål ved Mørkvedmarka skole

Forn[ø]yelser på Mørkved

Uteområdene til Mørkvedmarka skole og barnehage er under rehabilitering.

• Synne Bjørbæk, leder av valgstyret i Bodø

Forhåndsstemmingen har startet.

Forhåndsstemming på servicetorgene i Bodø kommune.

• kulturprisen overrekkes

Kulturprisen for 2017 tildeles Bodø domkor og Bodø domkirkes sangskole

I dag ble kulturprisen for 2017 tildelt Bodø domkor og Bodø domkirkes sangskole. Her kan du lese ordfører Ida Pinnerød sin tale.

• Givær

Heggmovann helt til Givær

I forbindelse med vedlikeholdsarbeider og utskiftning av produksjonsutstyr for drikkevann på Givær leverer vi nå vann på tanker fra Bodø sentrum.

• City Tour Bodø

Byvandringsguiden på engelsk

Nå har den flotte og anvendelige byvandringsguiden også kommet i engelsk versjon. Boka kan kjøpes hos byens bokhandlere for kr. 149,-

• Torild Strand og hennes kolleger ved Servicetorget i Bodø har mottatt noen hundre valgkort som er blitt sendt i retur. Foto: Per Inge Johnsen

Valgkort sendt i retur

Noen hundre valgkort er blitt sendt i retur til kommunen.

• Lopper fra Hybelmartnan 2014

Innsamling av lopper til hybelboere

Tusen tusen takk til alle som har levert lopper til årets Hybelmartna. Vi har fått inn så utrolig mange finne ting som vi vet at hybelboerne kommer til å bli glade for. Faktisk har vi allerede fått inn så mange ting at vi må sette inntaksstopp fra og med nå! Så da gjenstår det bare å anbefale alle hybelboere dere kjenner under (23 år) i Bodø om å ta turen innom årets Hybelmartna på Villa Vekst den 5. september :-) Ellers anbefaler jeg de som har ting til overs å høre med IK Grand, Røde Korsbutikken, Fretex eller andre bruktbutikker om de kan ta i mot.