75 55 50 00

Du er her:

Artikler for Juli 2017

 • Lopper fra Hybelmartnan 2014

  Innsamling av lopper til hybelboere

  Tusen tusen takk til alle som har levert lopper til årets Hybelmartna. Vi har fått inn så utrolig mange finne ting som vi vet at hybelboerne kommer til å bli glade for. Faktisk har vi allerede fått inn så mange ting at vi må sette inntaksstopp fra og med nå! Så da gjenstår det bare å anbefale alle hybelboere dere kjenner under (23 år) i Bodø om å ta turen innom årets Hybelmartna på Villa Vekst den 5. september :-) Ellers anbefaler jeg de som har ting til overs å høre med IK Grand, Røde Korsbutikken, Fretex eller andre bruktbutikker om de kan ta i mot.

 • Bodø kommunes logo

  Hurtigrutesaken avvist i Høyesterett

  I dag kom beslutningen fra Høyesteretts ankeutvalg om å avvise Hurtigrutens anke i saken mot Bodø Havn.

 • Program Tusenhjemmet

  Lunsjkonsert hver fredag på Tusenhjemmet

  Hver fredag sommeren igjennom byr Tusenhjemmet på konsert kl. 12.00. Se programmet her.

 • Bodø kommunes logo

  Nå styrer de kommunen

  Disse fungerer som ordfører og rådmann i sommerferien.

 • basecamp

  Basecamp Salten 2017

  Det er enda ledige plasser hvis du har lyst til å være med! Årets råeste opplevelseshelg for ungdom mellom 13-18 år arrangeres i år i Bodø. 8-10 september har du mulighet til å prøve mange forskjellige spennende aktiviteter og møte ungdom fra hele Salten. Har du lyst til å være med??

 • Ulf Saxrud og André Hunstad er henholdsvis avtroppende og påtroppende daglig leder i Mørkvedhallen SA. Her sammen med rådmann Rolf Kåre Jensen og ordfører Ida Pinnerød. Foto: Aleksander Ramberg

  - En milepæl for idretten i Bodø

  Når et nytt skoleår starter i august er det også klart for åpningen av den nye turnhallen i Mørkvedlia.

 • Ordfører Ida Pinnerød leverte fredag Miljøfyrtårn-sertifikatet til Peer Johan Ødegaard og Øyvind Pedersen. Dette er beviset på at speiderlandsleiren Nord 2017 i Bodø er sertifisert som miljøfyrtårn.

  Speiderleiren ble miljøfyrtårn

  Ordføreren delte ut miljøfyrtårn-sertifikatet til speiderlandsleiren.

 • Handlingsplan mot vold i nære relasjoner – høringsfrist 01.09.2017

  I regjeringens handlingsplan mot vold i nærerelasjoner 2014-2017 oppfordres landets kommuner til å utarbeide kommunale handlingsplaner mot vold i nære relasjoner.

 • Stokkvika bhg

  Oppgradering av uteområde - Stokkvika barnehage

  Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Teknisk avdeling oppgradert utomhusanlegget til Stokkvika barnehage på Nedre Hunstadmoen.

 • Prosjektleder for Sentrumsprosjektet i Bodø kommune Carina Dreyer Salater, ordfører Ida Pinnerød og sentrumsleder/daglig leder i Bodø sentrum AS Mariell Israelsen. Foto: Per-Inge Johnsen/Bodø kommune

  Solid samarbeid skal løfte sentrum til nye høyder

  Bodø kan vinne nok en gjev pris: - En anerkjennelse av et aktivt og målrettet arbeid, sier prosjektleder Carina Dreyer Salater.

 • De blå strekene på kartet viser allerede tilrettelagte stier. Den røde streken på kartet viser sommerens prosjekt.

  Oppgradering av tursti over Hunstadlia

  Den andre uken i juli vil Bodø kommunes STImuli-prosjekt, i samarbeid med Bodømarkas venner (BMV), starte med oppgradering av den mest brukte turstien over Hunstadlia.

 • ida pinnerød

  Ordføreren besøkte speiderleiren: - Dette er helt fantastisk

  Denne uken pågår årets speiderlandsleir, «Nord 2017», i Bodø, med tilsammen cirka 9.000 speidere fra hele landet og fra store deler av verden. Bodøs ordfører Ida Pinnerød gjestet tirsdag formiddag den omfattende leiren som er satt opp på Rønvikjordene.

Arkiv