Artikler for April 2017

• Ida

Gjennombrudd i tunnellen

Fredag smalt ordfører Ida Pinnerød den aller siste salva i Bodøs nyeste tunnel; overvannstunnellen fra Bodøelva gjennom Alberthaugen og Rishaugen for utslipp i Hangåsvika. Se bildene her.

• Medlaje

Ninny Petrine Jensen fikk Kongens fortjenstmedalje

Ninny Petrine Jensen fikk i går Kongens fortjenstmedalje

• arbeidsskisse

Nå startert arbeidene ved Saltstraumen skole

Prosjektet realiseres med hjelp av tildelte Fylkeskommunale Trafikksikkerhetsmidler for 2016.

• Erna

Presenterte nordområdestrategien i Stormen

Statsminister Erna Solberg tok med seg tre statsråder til Bodø for å presentere regjeringens plan for Nord-Norge de neste årene. Se bildene her

• Trefelling

Felling av trær

Bodø kommune får mange henvendelser om felling av trær på kommunal grunn. For å kunne behandle slike saker på best mulig måte bes søkere om å benytte digitalt søknadsskjema.

• parkering

Se den nakne innsiden av rådhuset

Siden i høst har arbeidere revet vegger og tømt alt som var i rådhuset og banken. Her kan du se hvordan det ble når veggene ble borte.

•  Hovedledningene  i Vollveien saneres. Private stikkledninger skal separeres.

Teknisk avdeling | Sanering Vollsletta

Bodø kommune har som ledd i renovering av vann og avløpsnettet i Bodø, satt i gang prosjekteringsarbeider for sanering (utskifting) av vann- og avløpsanleggene på Vollsletta. Utskiftingen er et ledd i renovering av vann- og avløpsnettet i Bodø og sees i forbindelse med reguleringsplanen for Vollhaugen.

• Ordfører Ida Maria Pinnerød russisk ambassadør

Besøk av den russiske ambassadøren

Den russiske ambassadøren til Norge, Teimuraz Otarovich Ramishvili, på sitt første besøk i Bodø.

• ramberg

Ramberg til kommunen

Bodø kommune har ansatt Aleksander Ramberg(36) som ny webredaktør i Kommunikasjonsavdelingen. – Dette blir en spennende utfordring i en kommune der det skjer svært mye, sier Ramberg.