Artikler for Mars 2017

• Aksellastrestriksjoner over ødelagt asfalt

Aksellastrestriskjoner i Bodø Kommune

Grunnet teleløsning er det innført aksellastrestriksjoner i Bodø Kommune fra 27.03.17

• åpning

Nytt team ved NAV Bodø

Seks jobbspesialister skal utelukkende arbeide med å få brukere i Bodø ut i arbeid.

• Personale på Mørkved klar til å ta i bruk nettbrettene

Lifecare eRom igangsatt på Mørkved sykehjem

I dag 20. mars startet Mørkved sykehjem opp med bruk av eRom på nettbrett. Tradisjonen tro ble dette markert med marsipankake.

• studenter

Bodø kommune på karrieredagen

Bodø kommune markerte seg godt på karrieredagen, arrangert av sykepleierutdanningen ved Nord universitet.

• Fjære bru

Kjerringøy - Veiarbeid på Fjære

Det vil bli begrenset fremkommelighet i forbindelse med forberedende arbeider for utbedring av bru på Fjære.

• Skatteetaten og servicetorget i Bodø kommune utveksler kunnskap

Samarbeid om offentlige service

For at det skal være enklest mulig for innbyggerne å møte det offentlige har servicetorget i Bodø kommune og Skatt Nord i Bodø møttes for å utveksle kunnskap.

• sgnerning

Samarbeidsavtale med Skatteetaten

Bodø kommune forsterker innsatsen mot arbeidslivskriminalitet gjennom dialog og samarbeid med Skatteetaten ved byggingen av nytt rådhus.

• KSsvarUt

Brukermøte i SvarUt

KS SvarUt inviterer kommuner i Nordland til brukermøte i Bodø tirsdag 21.mars kl. 10.00 - 15.00 i Molostua.

• sykepleiiere ser i kamera

Legevakta endelig på nødnettet

- Endelig er vi på samme nett som med alle nødetater, sier Merete Johansen, prosjektleder for nødnett på Bodø kommunale legevakt. Tirsdag 7. Mars kl.10 ble det nye nødnettet tatt i bruk av legevakta i Bodø.

• Mangfold

Tilskudd til frivillig virksomhet i lokalsamfunn

Søknadsfrist 1.mai 2017

• Kulturpris

Bodø kommunes kulturpris

Kulturprisen kan tildeles en person, forening eller institusjon som har sitt virke i, eller spesiell tilknytning til Bodø kommune.

• Søk kulturstipend

Bodø kommunes kulturstipend

Bodø kommune deler hvert år ut inntil 3 kulturstipend à kr 20 000. Kulturstipendet skal være et utviklingsstipend for unge talenter innenfor alle kulturområder. Søknadsfristen er 15.mars.

• Boliger i Bodø

Lang ventetid på telefon

Det er veldig mange som ringer til oss med spørsmål om eiendomsskatt.

• Tidligere ordfører Ole Henrik Hjartøy, statsminister Erna Solberg og ordfører Ida Pinnerød

Nå blir det ny flyplass

– Vi er enige om å sette i gang arbeidet med å flytte flyplassen i Bodø, bekrefter statsminister Erna Solberg.