Artikler for August 2016

• Byteknikk – Terminalkai sør del II

September 2016 er det planlagt oppstart for omfattende infrastruktur-arbeider ved nye Terminalkai sør ved Jernbanestasjonen.

• Rute 3 ved busstoppet Vollen sykehjem

Bypakke Bodø - Vollveien busstopp

September 2016 er planlagt innflytting på Vollen sykehjem for ansatte som jobber på rådhuset - rute 3 med busstoppet "Vollen sykehjem" blir et fint alternativ til de som ønsker å reise kollektiv.

• bil som taues

Nå taues biler bort

I forbindelse med Arctic Race of Norway er det innført parkeringsforbud i flere gater i Bodø. Nå taues bilene som er feilparkerte bort.

• Foto: Kim Jakobsen / Katucha

Åpningsshow i kveld

Arctic Race of Norway sparkes i gang med lagpresentasjon og Julie Bergan-konsert i Solparken kl. 17.45 i kveld. Her finner du også fullstendig oversikt over aktiviteter under ARN.

• Trafikken i Bodø

Trafikken i Bodø under Arctic Race of Norway

Her finner du oversikten over stengte veier og parkeringsforbud under Arctic Race of Norway. Trafikken i Bodø påvirkes hele neste uke. I menyen til venstre kan du velge å se hvilke restriksjoner som gjelder de enkelte dagene.

• Byteknikk - Bodøelv overvannstunnel

Bodø kommune skal lage en avlastende vannvei fra Bodøelva som kan ta imot vannmengder som kan oppstå ved 200-års flom. Byggetid: august 2016 - august 2017.

• Nytt fortau i Ole Reistads vei ved Østbyen skole.

Bypakke Bodø - Ole Reistads vei

Barn skal komme seg trygt til skolen, selv om de ikke blir kjørt helt til skoletrappa - derfor ble fortauløsningen oppgradert fra tidligere 1,2m til en minimumsbredde på nå 2,5m. Dette gjør at barna kan ferdes tryggere i Ole Reistads vei.