Artikler for Juni 2016

• I 2013 ble det bygget nye busstopp ved NPS i Thalleveien.

Bypakke Bodø - Thalleveien busstopp

Buss er absolutt et alternativ for besøkende og deltagere på årets sommer-aktiviteter på 4H gården.

• Dronningen

Dronningen åpnet Keiserstien

Dronning Sonja er mektig imponert over Keiserstien og Keiservarden. Se bildene fra turen hennes opp her.

• åpning barnehage

Ny barnehage i Rønvika

I dag ble Rønvik barnehage åpnet av ordfører Ida Pinnerød.

• Folkehav

Oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer

Bodø kommune har utarbeidet rapporten «Oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer i Bodø kommune 2016». Dokumentet gir en samlet fremstilling av folkehelseutfordringer og ressurser og skal være grunnlag for folkehelsearbeidet, planer, strategier og tiltak i kommunen.

• Byteknikk - Bankgata

Store deler av Bankgata er nå ferdig - delen inn mot Hålogalandsgata er ventet å stå ferdig i slutten av 2016.

• Tromsø

Hilsen fra Tromsø: Gratulerer Bodø!

Les hilsenen fra ordfører Jarle Aarbakke og byrådsleder Kristin Røymo her.

• Bodø By

Vi vant!

Bodø vant statens pris for Norges mest attraktive by 2016. - En fantastisk lagseier, sier ordfører Ida Pinnerød.