Artikler for April 2016

• ovelse

Øvelsen i bilder

Bodø kommunes fotograf var ute og fanget øvelsen Nord-16 sett gjennom kommunes og ordfører Ida Pinnerød sitt perspektiv

• evelse

Øvelsen over

I dag 27 April har det vært gjennomført en stor beredskapsøvelse. Kl 1415 var øvelsen over.

• småbåthavna

Bodø finalist i "Attraktiv by"

Asker, Bodø og Hammerfest konkurrerer om å bli Norges mest attraktive by i 2016. Felles for de tre finalistene er urban boligbygging og god sentrumsutvikling.

Med luft under vingene

Bind 4 av Bodøs historie lanseres i Stormen bibliotek 21. mai kl. 13.00.

• Hadja

– Det avhenger av dere

– I dag skal dere ta ekte beslutninger, som gir ekte konsekvenser for ekte mennesker, sa Hadia Tajik da hun talte til Rådhusmøtet torsdag 21. april.

• Ordfører Ida Maria Pinnerød (t.h.) og administrerende direktør i BBL, Mona-Liss Paulsen.

Bodø kommune har overtatt Tusenhjemmet

Det medfører ingen endringer i verken drift eller tilbud på aktivitetssenteret.

• håkon andre møller

Kom i form med jobbreisen

Folkehelsekoordinator i Bodø kommune Gøran Raade-Andersen og leder for Komite for plan, næring og miljø Håkon Møller(MDG) utfordrer alle innbyggere i Bodø kommune til å prøve ut andre måter enn å kjøre når du skal til og fra jobb.

• jente ved bål

Dette må du vite før du tenner bål

Bålbrenning og grilling er hyggelig både på tur og i egen hage. Her ser du hvor og når du kan grille og brenne bål, og hvilke forholdsregler du bør ta.

• årsmelding IRIS

Hvor mye avfall ble levert i 2015?

Hvor mye avfall leverte hver innbygger i Salten i gjennomsnitt til Iris i fjor? Eller hvilke nyvinninger tok Iris i bruk? Dette og mye mer finner du ut her i Iris sin årsmelding for 2015.

• FrIda

Jubel over eget Bodøfrimerke

I morgen, fredag 15. april, presenterer Posten en frimerkeserie med motiv fra de byene som kan feire jubileum i 2016.

• Logo Livsglede for Eldre

Jubileumsåret og eldreomsorg - en spennende satsing

I jubileumsåret er det også viktig og ha fokus på de eldre i byen vår. I desember 2015 vedtok Bystyret at kommunen i 2016, skal starte en sertifiseringsprosess for å få sertifisert byens sykehjem til «LIVSGLEDESYKEHJEM».

• Byteknikk - Renseanlegg Mørkved

Byteknikk planlegger nytt avløpsrenseanlegg på Mørkved

• Erik Veigård ved skilt

Min STImuli 2016 - Støtte til oppgradering av løype

STImuli: fra senga til Bestemorenga er et målretta prosjekt for etablering, oppgradering av og informasjon om bostedsnære turløyper i Bodø.

• Tunell

Graver under Grønnåsen skole

Tunellene fra Bodøelv spiser seg stadig innover mot Hunstadmoen. Fredag var fylkesråd for samferdsel Wilfred Nordlund og Bodø kommunes rådmann Rolf Kåre Jensen på befaring.

• irske professorer på besøk

Irske idrettsledere på besøk

Onsdag hadde Bodø kommune besøk av to professorer fra Setanta College som har avdelinger både i Tiperary/Irland og i South Wales/England. De var her i anledning et besøk hos idrettsseksjonen ved Nord Universitet og ønsket å kombinere det med å få vite litt mer om Bodø, om kommunen og vår idrettssatsing.