Artikler for Mars 2016

• irske professorer på besøk

Irske idrettsledere på besøk

Onsdag hadde Bodø kommune besøk av to professorer fra Setanta College som har avdelinger både i Tiperary/Irland og i South Wales/England. De var her i anledning et besøk hos idrettsseksjonen ved Nord Universitet og ønsket å kombinere det med å få vite litt mer om Bodø, om kommunen og vår idrettssatsing.

• Earth Hour

Bodø kommune har vært med i earth hour fra starten av!

Lørdag 19. mars 2016 kl. 20.30 skal kommuner, bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker over hele verden slukke lyset i én time for klimaet.

• Prinsippløsning for Sjøgata

Bypakke Bodø - Sjøgata

Et stort trafikksikkerhets-prosjektet med planlagt bygging i perioden 2018-2020.

• Vårtegn

Meld feil på nett

Du kan selv melde inn feil via Bodø kommunes feilmeldingssystem for vei, vann, avløp og miljø.

• Kartutsnitt

Bypakke Bodø - Kleivaveien

Kleivaveiens øvre del blir utbedret. Fortauet skal ha en bredde på 2,5 meter helt opp til Langåsen.

• Gangkulvert

Bypakke Bodø - Jensvolldalen jernbanekulvert

Prosjektet har røtter tilbake til 2004 og datidens valg blir nå endelig realitet.

• Prisoverrekkelse

Foyer Bodø fikk fylkesmannens fornyingspris

-Bodø kommune er en foregangskommune i sitt arbeid med Foyer Bodø, sier Hill-Martha Solberg, Fylkesmann i Nordland

• Rolf Kåre Jensen

Kommunen går i pluss med 60 mill. kr

For første gang på mange år går driften av Bodø kommune i pluss.