Artikler for Oktober 2015

• Ordførerbytte i bodø

Ordførerbyttet i bilder

I dagens bystyremøte ble Ida Maria Pinnerød (AP) formelt valgt til Bodø kommune sin nye ordfører. Mens Synne Høyforsslett Bjørbæk (R) ble valgt til varaordfører.

• ordfører og varaordfører

Det nye bystyret

Bodø kommunes nye bystyre ble konstituert i møte torsdag 29. oktober. Her har du oversikten over hele det nye bystyret.

• Underholdniong

Internasjonal uke offisielt åpnet på lørdag

Internasjonal uke ble lørdag offisielt åpnet av varaordfører Allan Ellingsen. Tradisjonen tro skjedde dette i forbindelse med et program i Glasshuset hvor oppmerksomheten rettes mot det internasjonale miljøet i Bodø – i år med presentasjon av aktivitetene ved Bodø voksenopplæring som hovedinnslag.

• informasjon

Informasjonsmøte Bodø 2016

Ønsker du å vite mer om programmet for Bodø 2016? 27.oktober inviterer vi til informasjonsmøte, spesielt for deg som jobber i førstelinje. Vi har ledige plasser så meld deg på til torild.kartfjord@bodo.kommune.no snarest. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.

• Illustrasjonsfoto - turnus

Presentasjon av turnusprosjekt med lange vakter i Lillevollen

Onsdag 14.10.2015, kl. 09.00-12.00 avholdes et seminar hvor hovedfunnene fra prosjektet legges fram. Turnusen med lange vakter i Lillevollen ble etablert som et tjenesteutviklingstiltak i samarbeid med Habiliteringsteamet for voksne ved Nordlandssykehuset i 2008.

• Byteknikk - Fortau Nordlysbuen

Ferdigstilt 2014