Artikler for Mai 2014

• Logoen

Stormens profil er klar

I formiddag ble den grafiske profilen til Stormen lansert.

• Menneker framfor en båt

Grunnlovsjubileet - Allting Framtidsløfter for barn og unge

Ved 200-årsjubileet for Grunnloven, ble alle barn og voksne invitert til å delta på det historiske alltinget, 21.mai k.13, på Damskibskaia ved Løvold.

• Anna rodge

Grunnlovsjubileet - Grunnlovseilasen

Verdens eldste seilende skonnert «Anna Rogde» la ut på en storslagen opplevelses- og kunnskapsreise. På Bodø by sin bursdag 20.mai, kom Grunnlovsseilasen 2014 til Bodø. På Dampskibskaia ved Løvold ble det til stor folkefest. Foto: Malin Renate Thorud Johnsen, Per-Inge Thorud Johnsen

• Broderkjdede

Grunnlovsjubileet - Broderkjeden

I anledning Grunnlovsjubileet utfordret NRK P1 Norgesglasset innbyggerne i alle landets kommuner til å vise at man står sammen for demokratiet i 200 nye år. Under mottoet «Enig og tro til Dovre faller» fører vi videre det sterke samholdet som Eidsvollsmennene viste i 1814. Bildene viser markeringen Bodø kommune hadde på Torvet

• 17 mai

Populære bilder

Bodø kommunes bilder på Facebook fra 17.maiferingen i byen er svært populært på sosiale medier.

• Bodø Frivillig sentral

Bodø kommune inviterer frivillige lag og organisasjoner til møte.

Bodø bystyre har vedtatt at det skal utvikles lokal frivillighetspolitikk i en plan som skal legges fram for bystyret. I den forbindelse inviteres til møte onsdag 4. juni kl. 18.00 på Sølvsuper helse - og velferdssenter.

• Kvinne med heaset

Russisk venn på besøk

Irina Zaitzeva fra vår russiske vennskapsby Vyborg hospiterer i tiden 11. - 23. mai i Bodø kommune. Hensikten med dette besøket er å få innsikt i organiseringen av det norske samfunnet samtidig som hun skal bli bedre kjent med oss i Bodø.

• Linn-Mari Andreassen og Steffen Jensen behandler søknadene om startlån.

Søk om hjelp til boligetablering

Det er fullt mulig å få støtte til kjøp av ny bolig eller tilpasning av den du har.

• Bodø kommune er nominert til årets trafikksikkerhetskommune

Bodø nominert til trafikkpris

Bodø, Alta og Ski er nominert til "Årets trafikksikkerhetskommune".

• Pleer hjelper pasient ute

– Vi gjør hverandre gode

Torsdagens storstilte kriseøvelse knytter Bodøs store institusjoner sammen.

• Jente som holder flagg

Stor oppsluttning om veterandagen

Ordfører Ole H. Hjartøy var vertskap for ca 90 veteraner, militært personell og statsråd Vidar Helgesen ved Statsministerens kontor under markeringen av årets 8. mai.