Artikler for August 2013

• Balansekurs - illustrasjon boksende eldre

Fallforebyggende gruppe: Balanse i hverdagen

Bli med på dette gratistilbudet som Ergo- og fysioterapitjenesten i samarbeid med seniorhelse tilbyr deg som bor hjemme, er over 65 år og har et eget ønske om å øke aktivitetsnivået etter et fall eller er redd for å falle.

• Logo til ungdomsarrangementet Frukt på Hunstad Kultursenter

Tidenes første Junior Frukt

De to siste dagene av sommerferien ble Junior Frukt arrangert av Barne- og ungdomsseksjonen på Hunstad Kultursenter.

• Snorre Leivseth forklarer og viser arkitektene Rådhuskvartalet.

Arkitekter på befaring

Denne uken fikk Bodø kommune besøk av et trettitalls arkitekter som alle har det til felles at de vurderer å delta i konkurransen om å få lov til å tegne Bodøs nye rådhus.

• Generell skolerute for grunnskolene i Bodø kommune

I denne artikkelen vil du finne den generelle skoleruten for grunnskolene i Bodø kommune for 2016-2017. Skoleruten kan lastes ned i pdf og odt

• Mann putter stemmeseddel i urne.

Forhåndsstemming til Stortings- og sametingsvalget 2013

Fra mandag morgen 12. august kl. 09.00 vil det være muligheter for å avgi forhåndsstemme i Bodø kommune.