Artikler for Februar 2013

• Romfolk-møte 19. mars 2013.

Folkemøte om romfolk 19. mars

De siste års "store slager" i Bodøs såvel som en rekke andre byers gater, har vært romfolket og deres nærvær. Nå er romfolket tema for et folkemøte i Folkets Hus tirsdag 19. mars.

• Kontaktannonse for ungdomsskoleforeldre: Dialog

Kjære foreldre til ungdomsskoleelever - kan du tenke deg å bruke litt av din tid til å få bedre kontakt med ungdommen din? Her tilbys gratis kurs i samspillsmetoden Dialog, invester litt tid i din egen og din ungdoms framtid, kom og bli med.

• Parti fra Kjerringøy

Endrede info-møter om kommuneplan arealdel

Bodø kommune har endret tidspunkt for informasjonsmøtene som holdes på Kjerringøy og Bodø Rådhus i forbindelse med at kommuneplanens arealdel skal revideres. Frist for innspill er satt til 1. mars 2013.

• Nå er undersøkelsene i gang

Takket være bra innsats og samarbeid i teknisk avdeling er grunnundersøkelsen for et parkeringsanlegg under Rådhusparken/Solparken allerede kommet i gang. Rambøll står for gjennomføringen.

• Bodø fergekai - midlertidig omlegging

Bodø fergekai skal moderniseres. Mens arbeidet pågår skal fergene bruke ei anna kai like i nærheten. De som reiser skal møte opp der de pleier.

• Kranselag Hunstad Kirke

Fredag 8. februar 2013 ble tett bygg på Hunstad Kirke feiret med kranselag. Over 50 personer deltok på feiringen som ble avholdt på Hunstad Kultursenter.

• Bodø interessant for Kina

Yao Sufeng, handelsattaché ved den kinesiske ambassaden i Norge, besøkte 8. februar sammen med sin frue Wu Yuanyuan Bodø kommune. Besøket var kommet i stand gjennom utviklingssjef Kyrre Dahl's kontakter fra tidligere kinesiske prosjekt.

• Kake for nye hjemmesider for Bodø kommune

(Pressemelding) Bodø kommune lanserte sin Borgerportal tirsdag morgen. – Med dette er vi kommet i gang med det som skal bli en større digital satsing i kommunens kontakt med innbyggerne, sier prosjektleder Børre Arntzen i Bodø kommune.

• Christian Natvig jobber på Servicetorget og er klar til å chatte med kommunens innbyggere.

Chat med oss!

Ta kontakt med kommunen via chat.

• Ordfører gratulerte Sirkusartistene

Denne hilsenen sendte ordføreren til Sirkus Eliassen etter semifinale i Melodi Grand Prix lørdag kveld

• Samisk kulturuke 2013/ Samefolkets dag

Fra mandag 4. til søndag 10. februar feirer vi samisk kulturuke og Samefolkets Dag i Bodø.