• Bodø kommunes STImuli-prosjekt har lagd nye turkart som deles ut med posten denne uka.

Denne uka får alle i Bodø nye kart

• Anleggsstart Fredensborgveien

Fredensborgveien stengt ved Haakon VII gate

Fra januar starter omfattende arbeider med vann- og avløpsledningene i Vestbyen.

• bra mat

Bra mat-kurs

13. Februar starter vi opp et nytt Bra Mat-kurs. Målgruppen er personer som ønsker å endre kostvaner for å forebygge sykdom eller leve bedre med diagnosen de allerede har fått. Påmeldingsfrist 6. Februar.

• Illustrasjon Bodø rådhus

Nærmer seg byggestart av nytt rådhus

Nå går arbeidet med nytt rådhus i Bodø inn i en ny fase. Fra og med fredag 13. januar er hele kvartalet definert som en byggeplass.

• Vannmåler

Påminnelse om vannmåleravlesning

Dersom du har vannmåler fra Bodø kommune ber vi deg å lese av din målerstand og registrere den snarest, og senest mandag 16. januar.

• Hurtigruta Nordlys

Bodø Havn betaler 1,2 mill. til Hurtigruten

Bodø Havn KF overfører nå vel 1,2 millioner kroner til Hurtigruten som selskapet ifølge dommen i tingretten urettmessig har betalt i sikkerhetsgebyr.

• Skal vi slå oss sammen?

Infobrosjyre om kommunesammenslåing, Steigen

Forhandlingsutvalget i Bodø og flertallet av forhandlingsutvalget i Steigen har blitt enige om en avtale om sammenslåing av de to kommunene til en ny storkommune. Denne legges fram for behandling i de to kommunestyrene. Her får du informasjon og fakta om det avtalen inneholder og veien videre.

• vanngym

Frisk i vann - ledige plasser i gruppen

Vi har ledige plasser på vår Frisk i vann-gruppe for deg med muskel- og skjelettplager og for gravide. Treningen er særdeles skånsom, der man ikke får de harde støtene og belastningsplagene som man kan få på land. Tirsdag kl 13.45 - 14.45.

• parkering

Nye parkeringsregler fra nyttår

1 Januar 2017 skjer en del endringer innenfor regelverk om parkering. Det innføres ny parkeringsforskrift om vilkårsparkering og det gjøres noen justeringer i forskrift om offentlige parkeringsgebyr.

• søvn

Strever du med søvnen?

Opplever du at du får for lite søvn? Er du uopplagt i løpet av dagen? Frisklivssentralen starter opp søvnkurs 30. januar. Påmeldingsfrist 15. januar

• ANR

Arctic Race-starten fra Bodø til Ibestad

Ordfører Ida Pinnerød overleverte vandrepokalen fra Bodø som sisteårs Arctic Race-startsted til årets startsted som er Andørja i Ibestad kommune.

• skitur

Er løypene oppkjørt?

Her får du oppdatert informasjon om kommunens løyper.

• Skøyter

Skøytebanene snart klare

Byteknikk er i gang med klargjøring av banene som skal islegges nå i vinter.

• Ateas avdelingsleder Dag Frøhlich og Bodø kommunes assisterende rådmann Anna Welle avtalen.

Signerte IKT-avtalen med Atea

Atea blir leverandør av IKT-tjenester til Bodø kommune de neste fire årene.

• Arne

Arne Myrland tilsatt som ny helseleder

Arne Myrland er tilsatt som ny helseleder med tiltredelse 1. januar. Han kommer fra HR-kontoret hvor han jobbet som jurist.

• Drop-off-sone ved Østbyen skole

Ferdig med drop-off ved Østbyen skole

Som en fortsettelse av fortaus-prosjektet i Ole Reistads vei har Bypakke Bodø etablert en «drop-off-sone» ved Østbyen skole.

• røykestopp

Snus- og røykesluttkurs

9. januar starter vi opp kurs for deg som ønsker å slutte med snus eller røyk. Eneste forutsetning for å delta på kurset er at du har et snev av lyst til å stumpe røyken eller kaste snusen. Påmeldingsfrist 16. desember.

• midt i Hernesveien, med krysset til Fredensborgveien i bakgrunnen.

Hernesveien utsettes – Fredensborgveien starter opp

Bodø kommune avventer svar på hvordan den framtidige flyplassen blir før Hernesveien oppgraderes.

• erik, ida og gunnar

Ønsker samarbeid med Bodøregionen

Mandag tok ordfører Ida M. Pinnerød imot en finsk delegasjon med Finlands ambassadør til Norge, Erik Lundberg, i spissen.

• Trafikksikker kommune

Bodø er «trafikksikker kommune»

Kommunen fikk i dag bekreftelsen fra Trygg trafikk.

• Fra venstre: Jon Øverås i Gjensidigestiftelsen, daglig leder ved Bodø Skiklubb Alpinor Bjørnar Hegreberg og ordfører Ida Pinnerød. Foto: Per-Inge Johnsen

Nå blir det alpinanlegg i Skarmoen

Midler fra Bodø kommune og Gjensidigestiftelsen sørger for at snøproduksjonen i anlegget er fullfinansiert.

• Slutt på

Nå er det slutt på ladekortene

¬Etter at de nye Smartpark-parkulatorene ble lansert i 2015 har salget av de gamle parkerings-ladekortene gått jevnt nedover.

• Knut Storteig, årets frivillige.

Frivillighetsprisen til Knut Storteig

Ildsjelen Knut Storteig ble tirsdag kveld tildelt årets Frivillighetspris for sin innsats i Bodø og Omegn Turistforening (BOT).

• Oppstart eRom Kortbølgen

Kortbølgen i gang med eRom

05. desember startet Kortbølgen, Sølvsuper opp med bruk av eRom på nettbrett.

• Utdeling av kulturlandskapsprisen 2016

Fjære hedret på fylkestinget

Kulturlandskapsprisen 2016 ble i dag utdelt til Kjerringøy-bygda Fjære under Nordland fylkestings desembermøte.

Viser fra 1 til 25 av totalt 414 artikler